Baantjer Speurtocht Amsterdam. Spannend Moordspel

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Tijdens deze Baantjer Speurtocht gaat u als echte rechercheurs op onderzoek uit.  U struint de Amsterdamse straten en steegjes af op zoek naar de aanwijzingen die u verder kunnen helpen in deze mysterieuze moordzaak in onze hoofdstad.

Deze Baantjer speurtocht in Amsterdam is een echte breinbreker, gegarandeerd!

Baantjer Speurtocht Spelverloop
We beginnen het politieonderzoek op het Beursplein. Het Beursplein bevindt zich op een steenworp afstand van het beroemde bureau Warmoesstraat. Hier staat onze ‘Hoofdcommissaris van de politie’ u al op te wachten om samen met u dit Baantjer Moordspel te gaan spelen.
Nadat hij u op de hoogte heeft gebracht van de mysterieuze moordzaak, ontvangt u alle bewijsmaterialen en wordt ieder team voorzien van een rechercheurskoffertje. Wanneer alle belangrijke informatie overhandigd is en de teams zijn geformeerd is het klaar voor de start en af…!

Al speurend en puzzelend zult u de Amsterdamse binnenstad afstruinen naar aanwijzingen. Smalle steegjes, de dames van lichte zeden en natuurlijk de Warmoesstraat zelf zullen het decor vormen van deze Baantjer speurtocht.

U waant zich in de wereld van Fledder en de Cock. Als u de bewijsmaterialen in deze moordspel op waarde heeft weten te schatten en alle belangrijke locaties aan een nader politieonderzoek heeft onderworpen, is het tijd om weer terug te keren naar de hoofdcommissaris die u mee zal nemen naar Lowietje voor een lekker drankje.

Zodra Lowietje iedereen op een lekker drankje heeft getrakteerd kijkt de hoofdcommissaris van de politie de vragen na en zal hij het winnende team van dit Baantjer Moordspel bekend maken!

Deze Baantjer speurtocht is perfect geschikt voor uw personeelsuitje, familie uitje of vrijgezellenfeestje in Amsterdam!

Deze Baantjer Speurtocht in Amsterdam is inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– 1 consumptie p.p.
– Prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Tip! Kijk hier voor nog meer speurtochten in Amsterdam

Andere suggesties…