Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Amsterdam / Spelprogramma Amsterdam
Verfijn hieronder:

Onze spelprogramma’s zitten bomvol gezelligheid, fun en teambuilding en daarom zijn onze spelprogramma’s de perfecte manier om je groepsuitje om te toveren tot een Amsterdams feestje.

Ontdek Amsterdam met onze spannende Baantjer Speurtocht en geeft je groepsuitje pit met onze hilarische Crazy 88 Citygame. En ook de echte quizfanaten kunnen bij ons hun hart ophalen! Ga bijvoorbeeld los op de swingende tunes van de popquiz en wees je vrienden, collega’s of familieleden te slim af met onze Chris Pubquiz. Ben je op zoek naar een middagje oer-Hollandse gezelligheid? Dan is het Hou van Holland Spel op je lijf geschreven!

Ook is het mogelijk om onze spelprogramma’s geheel op maat te maken waarbij je bijvoorbeeld zelf quizvragen kunt toevoegen. Op deze manier geef je jullie bedrijfsfeest of teamuitje net die extra ‘touch’.

Wil je ons spelprogramma combineren met een lekkere lunch of een uitgebreid diner? Geen probleem! Wij selecteren speciaal voor jouw gezelschap een privéruimte in een Amsterdams restaurant waar wij ervoor zorgen dat het je aan niks zal ontbreken.

Verras je vrienden, familie en collega’s met een van onze spelprogramma’s en maak van je groepsuitje in Amsterdam een onvergetelijk dagje weg.