Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Familiedag Utrecht

Familiedag Utrecht

Bent u van plan om een familiedag in Utrecht te organiseren? Neem dan snel een kijkje in ons grote aanbod van familiedagen en familie-uitjes voor een perfect dagje uit in Utrecht!
Op onze website hebben wij een uitgebreid aanbod van activiteiten in Utrecht. En of u nu op zoek bent naar een creatieve workshop, een actief spelprogramma of een ontspannen borrelvaart; ‘bij ons zit u als gebakken’!

Maar ook als u zelf nog ideeën heeft over de invulling van uw familiedag kunt u bij ons terecht, wij stellen graag een geheel op maat gesneden familiedag voor u samen!

Familie-uitjes Utrecht tips en ideeën
Wij zijn uw partner wanneer u op zoek bent naar een origineel familie-uitje in Utrecht. U kunt een keuze maken uit een van onze losse uitjes, maar u kunt onze uitjes ook combineren tot een geheel verzorgde familiedag, waarbij wij u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zullen vermaken.

Wilt u uw familiedag of familie-uitje in Utrecht uitbreiden met een welkomstdrankje, lunch, of een geheel verzorgd driegangendiner? Neem contact op met een van onze event planners en wij stellen een fantastisch familie-uitje voor u samen.