Familiedag Utrecht

Ben je van plan om een familiedag in Utrecht te organiseren? Neem dan snel een kijkje in ons grote aanbod van familiedagen en familie-uitjes voor een perfect dagje uit in Utrecht!

Op onze website hebben wij een uitgebreid aanbod van activiteiten in Utrecht. En of je nu op zoek bent naar een creatieve workshop, een actief spelprogramma of een ontspannen borrelvaart; ‘bij ons zit je als gebakken’!

Familie-uitjes Utrecht tips en ideeën

Maar ook als je zelf nog ideeën hebt over de invulling van jouw familiedag kun je bij ons terecht, wij stellen graag een geheel op maat gesneden familiedag voor je samen!

Wij zijn jouw partner wanneer je op zoek bent naar een origineel familie-uitje in Utrecht. Je kan een keuze maken uit een van onze losse uitjes, maar je kan onze uitjes ook combineren tot een geheel verzorgde familiedag, waarbij wij je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zullen vermaken.

Wilt je jouw familiedag of familie-uitje in Utrecht uitbreiden met een welkomstdrankje, lunch, of een geheel verzorgd driegangendiner? Neem contact op met een van onze event planners en wij stellen een fantastisch familie-uitje voor je samen.

Hulp nodig bij je aanvraag of wil je maatwerk?

Wij hebben veel uitjes, maar uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren! Stel, je wilt een lunch met een moordspel, dat is gewoon mogelijk. Of bijvoorbeeld een spelletje zonder dessert. Of net een onderdeel anders.Er zijn genoeg mogelijkheden. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Neem contact op door te bellen of te mailen, of vul het contactformulier in.

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!