Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Familiedag Utrecht

Familiedag Utrecht

Ben je van plan om een familiedag in Utrecht te organiseren? Neem dan snel een kijkje in ons grote aanbod van familiedagen en familie-uitjes voor een perfect dagje uit in Utrecht!
Op onze website hebben wij een uitgebreid aanbod van activiteiten in Utrecht. En of je nu op zoek bent naar een creatieve workshop, een actief spelprogramma of een ontspannen borrelvaart; ‘bij ons zit je als gebakken’!

Maar ook als je zelf nog ideeën hebt over de invulling van jouw familiedag kun je bij ons terecht, wij stellen graag een geheel op maat gesneden familiedag voor je samen!

Familie-uitjes Utrecht tips en ideeën

Wij zijn jouw partner wanneer je op zoek bent naar een origineel familie-uitje in Utrecht. Je kan een keuze maken uit een van onze losse uitjes, maar je kan onze uitjes ook combineren tot een geheel verzorgde familiedag, waarbij wij je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zullen vermaken.

Wilt je jouw familiedag of familie-uitje in Utrecht uitbreiden met een welkomstdrankje, lunch, of een geheel verzorgd driegangendiner? Neem contact op met een van onze event planners en wij stellen een fantastisch familie-uitje voor je samen.