I Love the 90’s Dinerspel Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Je maakt vandaag een heerlijk reisje terug naar die te gekke jaren negentig. Ons heerlijke ‘I love the 90’s Quiz Diner’ in Utrecht is nostalgisch en smakelijk! Tussen de dinergangen door overspoelt onze enthousiaste Quizmaster jullie met boeiende quizvragen, historische jingles en uitdagende teamopdrachten.

Programma I love the 90’s Diner Utrecht
Elke vraag en opdracht brengt je terug naar die legendarische nineties. Na elke spelronde is er gelegenheid om weer bij te kletsen met je tafelgenoten en natuurlijk te genieten van de
overheerlijke dinergangen. Een sfeervol en smakelijk programma waar dus alles in zit!

Onze Quizmaster heeft een fascinerend pakket aan vragen en opdrachten voor jullie paraat! Raad de nummers of artiesten van herkenbare pophits! Welke filmtitels, hoofdrolspelers en belangrijke sportmomenten weet je nog? Zing een populaire hit mee en maak de tekst af! Dan hebben we nog een paar uitdagende opdrachten waarbij teambuilding noodzakelijk is!  Scoor zoveel mogelijk puntjes en win die felbegeerde hoofdprijs! Kortom: een gevarieerd en nostalgisch uitje in het gezellige stadshart van Utrecht.

Locatie en tijden I love the 90’s diner
We hebben een exclusieve locatie voor jullie in de binnenstad in Utrecht. Onze besloten zaal is ideaal voor onze Diner Quiz! In deze feestelijke ambiance gaan jullie (opgedeeld in fanatieke teams) deze nostalgische strijd aan. Bij het driegangen menu heeft iedereen keuze uit heerlijke vleesgerechten, visgerechten of vegetarische schotels. We hebben dus drie menuvarianten, maar geef eventuele voorkeuren graag bij ons aan. De tijden van deze dinerquiz in Utrecht zijn in overleg.

Het ‘I love the 90’s Dinerspel in Utrecht is inclusief:
– Ervaren en professionele Quizmaster
– Zaalhuur besloten dinerruimte Utrecht
– Quizvragen en spelmaterialen 90’s Quiz
– Prijs voor de winnaars
– BTW