Teamuitje Noord-Holland

Bent u een teamuitje aan het organiseren en wilt u deze ergens in Noord-Holland laten plaatsvinden, maar nog geen idee waar? Bij ons is dat geen enkel probleem, want bijna al onze activiteiten en evenementen zijn door heel Noord-Holland te boeken.

Een spelprogramma waarbij u en uw collega’s het tijdens dit teamuitje tegen elkaar opnemen om de felbegeerde prijs te winnen? Onder andere in Haarlem, Amsterdam en Alkmaar organiseren wij een Ontmasker de Trol-spel vol list en bedrog, of een CSI-moordzaak waarbij u op zoek gaat naar de moordenaar van de beruchte Tony van Heemschut. Met alle benodigde materialen gaan jullie in een stad naar wens op pad en op zoek naar de antwoorden. Houdt u de sfeer tijdens uw teamuitje liever wat gemoedelijker? Neem het dan nu tegen elkaar op tijdens de Ik Hou van Holland-Quiz, en laat uw collega’s zien hoeveel kennis u werkelijk van ons kikkerlandje heeft.

Een onvergetelijke dag

Wilt u liever wat meer te weten komen over een Noord-Hollandse stad naar keuze? Tijdens onze stadswandelingen of speurtochten leert u met of zonder begeleidende gids meer over de leuke verhalen en grappige anekdotes van deze stad! Deze tours zijn zowel wandelend uitvoerbaar, maar u kunt ook met uw collega’s een tocht maken op de fiets, de step, of zelfs een scooter. Zijn jullie meer in voor waterpret? Op onze rondvaartboten wordt u door een privé kapitein over de wateren van uw gewenste stad gevaren, terwijl u geniet van een onbeperkte Hollandse bar (inclusief bier, wijn en fris).

Uw teamuitje in Noord-Holland wordt nog leuker als u van deze verschillende programma’s een dagvullend arrangement kan maken. Ook dat is mogelijk bij ons! Uw spelprogramma of stadswandeling kan prima gecombineerd worden met een heerlijke lunch, verrassend driegangendiner, onbeperkte borrelvaart of gezellige high tea! Kijk gerust even rond op onze site voor meer mogelijkheden voor een perfect teamuitje in Noord-Holland.

Bespreekt u liever telefonisch de verschillende mogelijkheden voor een leuk teamuitje in Noord-Holland? Neem dan contact op met een van onze enthousiaste medewerkers en uw teamuitje zal tot in de puntjes op maat gemaakt worden, en er zal aan al uw wensen worden voldaan!

Hulp nodig bij je aanvraag of wil je maatwerk?

Wij hebben veel uitjes, maar uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren! Stel, je wilt een lunch met een moordspel, dat is gewoon mogelijk. Of bijvoorbeeld een spelletje zonder dessert. Of net een onderdeel anders.Er zijn genoeg mogelijkheden. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Neem contact op door te bellen of te mailen, of vul het contactformulier in.

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!