Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Familiefeest in Amsterdam

Familiefeest in Amsterdam

Bent u van plan om een familiefeest in Amsterdam te organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons ervaren team van eventplanners weet elk familiefeest om te toveren tot een onvergetelijk uitje waar nog jaren later met veel enthousiasme over zal worden gesproken.

Of het nu gaat om een avondarrangement of een heel dagprogramma wij hebben ze in alle soorten en maten

Familiefeesten in Amsterdam
Bent u op zoek naar een familiefeest vol Amsterdamse gezelligheid, muziek en lekker eten? dan is onze Amsterdamse avond op uw lijf geschreven! Deze ‘al time’ klassieker zit boordevol Amsterdamse smartlappen en nostalgie. Tijdens dit uitje combineren wij namelijk een gezellige rondvaart op een privéboot met een drie gangen diner in een authentiek Amsterdams restaurant. Maar dit is nog niet alles! Want tussen de gerechten door zullen wij u trakteren op een portie onversneden Amsterdams entertainment. Zo gaan jullie samen met onze accordeonist uit volle borst de Amsterdamse smartlappen gaan zingen. En zeg nu eerlijk, wie klinkt dit nu niet als muziek in de oren?

Of bent u juist op zoek naar een ludiek en hilarisch familiefeest in Amsterdam? Dan is ons borrelen, bikken en brullen arrangement een echte topper! Dit ludieke familie uitje in Amsterdam bestaat uit drie verschillende en perfect op elkaar aansluitende onderdelen, die uw familiefeest gegarandeerd zullen omtoveren in een onvergetelijk familiefeest in Amsterdam.
Of bent u juist op zoek naar een persoonlijk en geheel op maat gemaakt familiefeestje in Amsterdam? Een familiefeest dat perfect aansluit op de wensen van u en uw familie? Dat is ook geen enkel probleem! U kunt onze uitjes namelijk net zo lang aanpassen en combineren tot u uw perfecte familiefeest in Amsterdam heeft samengesteld