Familiefeest in Amsterdam

Ben je van plan om een familiefeest in Amsterdam te organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons ervaren team van eventplanners weet elk familiefeest om te toveren tot een onvergetelijk groepsuitje waar nog jaren later met veel enthousiasme over zal worden gesproken.

Of het nu gaat om een avondarrangement of een heel dagprogramma wij hebben ze in alle soorten en maten

Familiefeesten in Amsterdam

Ben je op zoek naar een familiefeest vol Amsterdamse gezelligheid, muziek en lekker eten? dan is onze Amsterdamse avond op jouw lijf geschreven! Deze ‘al time’ klassieker zit boordevol Amsterdamse smartlappen en nostalgie. Tijdens dit uitje combineren wij namelijk een gezellige rondvaart op een privéboot met een driegangendiner in een authentiek Amsterdams restaurant. Maar dit is nog niet alles! Want tussen de gerechten door zullen wij je trakteren op een portie onversneden Amsterdams entertainment. Zo gaan jullie samen met onze accordeonist uit volle borst de Amsterdamse smartlappen gaan zingen. En zeg nu eerlijk, wie klinkt dit nu niet als muziek in de oren?

Of bent je juist op zoek naar een ludiek en hilarisch familiefeest in Amsterdam? Dan is ons borrelen, bikken en brullen arrangement een echte topper! Dit ludieke familie uitje in Amsterdam bestaat uit drie verschillende en perfect op elkaar aansluitende onderdelen, op deze manier zullen wij jullie dagje in Amsterdam omtoveren in een onvergetelijk familiefeest.

Of ben je juist op zoek naar een persoonlijk en geheel op maat gemaakt familiefeestje in Amsterdam? Een familiefeest dat perfect aansluit op jullie wensen? Dat is ook geen enkel probleem! Je kunt onze groepsuitjes namelijk net zo lang aanpassen en combineren tot jouw perfecte familiefeest in Amsterdam is samengesteld.

Hulp nodig bij je aanvraag of wil je maatwerk?

Wij hebben veel uitjes, maar uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren! Stel, je wilt een lunch met een moordspel, dat is gewoon mogelijk. Of bijvoorbeeld een spelletje zonder dessert. Of net een onderdeel anders.Er zijn genoeg mogelijkheden. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Neem contact op door te bellen of te mailen, of vul het contactformulier in.

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!