Borrelen, Bikken en Brullen

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 85.00 p.p. (incl. BTW)
  • 9.0 uur

Het Borrelen, Bikken en Brullen groepsuitje is een van onze toppers!

Deze perfecte formule bestaat uit de volgende onderdelen:

Crazy 88 Spelprogramma
Borrelvaart
Comedy Diner

Crazy 88 Spelprogramma
We beginnen het ‘Borrelen, Bikken en Brullen groepsuitje’ wel heel hilarisch. Want gebaseerd op het gelijknamige BNN-programma sturen wij jullie op pad met de meest gekke, ludieke en lachwekkende opdrachten. Verdeeld in teams komen we er al snel achter wie van het gezelschap het meest creatief en zo gek als een deur is! Wie krijgt het voor elkaar om een polonaise te maken met zoveel mogelijk Chinezen? En wie durft het aan en tapt zijn eigen biertje in een typisch Amsterdams café? Bij onze Crazy 88 kan het niet gek genoeg!

Borrelvaart
Na deze actieve start van het Borrelen, Bikken en Brullen groepsuitje, is het tijd voor wat ontspanning. Wij hebben een prachtige privéboot voor jullie klaarliggen, die de mooiste Amsterdamse grachten zal bevaren. En terwijl jullie rustig door het kabbelende water glijden, kunnen jullie heerlijk genieten van een welverdiend drankje. Wij zorgen er namelijk tijdens deze 1,5 uur durende borrelvaart voor, dat alle drankjes inclusief zijn. Een biertje? Geen probleem! Een lekker glaasje wijn? Komt eraan! Dit onderdeel van ons Borrelen, Bikken en Brullen groepsuitje  staat geheel in teken van ontspanning!

Comedy Diner
Nadat iedereen is bijgekomen, kunt u aanschuiven aan onze mooi gedekte tafels voor een heerlijk 3-gangen diner. Gezellig kletsen onder het genot van onze heerlijk gerechten. Als iedereen zijn of haar buikje vol heeft gegeten, is het tijd voor het klapstuk van de avond; de Comedy Show! Wij garanderen humor die u over de grond laat rollen van het lachen. Onze stand up comedians zorgen er met hun vlijmscherpe oneliners en hilarische anekdotes voor dat het Borrelen, Bikken en Brullen groepsuitje in Amsterdam nog voor lange tijd voor grappige herinneringen zal zorgen!

Tijdschema;
14.00 Crazy 88 Spel
17.00 Borrelvaart
19.30 Driegangendiner
21.00 Comedy Show
23.15 Einde

Inclusief tijdens ons Borrelen, Bikken en Brullen Groepsuitje
– Enthousiaste spelbegeleiding
– Gebruik van camera tijdens Crazy 88
– Consumptie tijdens de prijsuitreiking van Crazy 88
– Leuke prijs voor het winnende team
– Privéboot met schipper
– Onbeperkte drankjes vanuit de Hollandse bar en knabbelhapjes
– Compleet 3-gangen diner
– Weergaloze Comedy Show

Andere suggesties…