Hou van Holland

Hou je ook zo van Holland? Wij gaan jouw kennis eens flink onder de loep nemen tijdens het Ik Hou van Holland Diner!

Wij houden van Holland

Speciaal voor jouw gezelschap hebben wij een gezellige privé ruimte gereserveerd. Wij zullen ervoor zorgen dat deze geheel in Hollandse sferen is aangekleed. Tussen de rondes door, ga je heerlijk smullen van een drie gangen keuzemenu. Wij gaan jouw kennis over ons koude kikkerlandje op de proef stellen door middel van onder andere de algemene kennisronde; hoeveel Waddeneilanden weet je op te noemen? En weet je de echte naam van Lee Towers? Daarnaast de gevreesde spellingronde en de ronde waar iedereen de show kan stelen met zijn of haar performance: de Singing Bee. Om het echt spannend te maken zal het raddraaien bij ons Ik hou van Holland niet ontbreken!

Het Ik Hou van Holland Diner is mogelijk op vele locaties, neem snel contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor bij jou in stad! In plaats van een diner, kun je er ook voor kiezen om van een heerlijk warme High tea of lunch te gaan genieten onder het spel! Hoeveel weet jij nou eigenlijk over ons prachtige Nederland? Test het nu en joel, gier en raad mee tijdens ons altijd gezellige Hou van Holland Diner!

Hulp nodig bij je aanvraag of wil je maatwerk?

Wij hebben veel uitjes, maar uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren! Stel, je wilt een lunch met een moordspel, dat is gewoon mogelijk. Of bijvoorbeeld een spelletje zonder dessert. Of net een onderdeel anders.Er zijn genoeg mogelijkheden. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Neem contact op door te bellen of te mailen, of vul het contactformulier in.

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!