Hou van Holland High Tea – Lunch Amsterdam.

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Heeft u zin in een ouderwets gezellig middagje met uw vrienden, familie of collega’s in Amsterdam? Wilt u daarbij ook nog genieten van een heerlijke lunch of high tea? Dat komt dan goed uit! Wij hebben speciaal voor u de ik Hou van Holland Lunch.

Door de combinatie van een gezellig spelprogramma met een heerlijk lunch of high tea is dit een perfect groepsuitje in Amsterdam.
In een speciaal geselecteerde high tea restaurant in hartje Amsterdam gaat u samen met onze Quizmaster de altijd gezellige ik Hou van Holland Quiz spelen. Maar dit is nog niet alles! Want tussen de rondes van deze ik hou van Holland Quiz door zullen wij u trakteren op een heerlijke high tea of lunch.

Ik Hou van Holland Quiz
Onze ik Hou van Holland quiz bestaat uit verschillende rondes, waarbij verschillende vaardigheden worden getest. Zo is er de algemene kennisronde waarbij u kunt laten zien hoeveel u nu eigenlijk weet van ons koude kikkerlandje. Ook hebben we de uitbeeldingsronde waarbij u binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk bekende Nederlanders moet uitbeelden. Dit zal voor een hoop hilariteit zorgen!

Natuurlijk zullen de spellingsronden en het bieden tijdens deze ‘ik hou van Holland Quiz’ niet ontbreken, want hoeveel steden van de Elfstedentocht kent u en hoeveel smurfen kunt u zich nog herinneren?

Lunch of High Tea
Tussen de rondes van deze ik hou van Holland Quiz door zullen wij een heerlijke lunch of high tea serveren. Hierbij heeft u de keuze uit luxe sandwiches, vingerfoods, huisgemaakte scones, bonbons en nog veel meer!
Onze ik Hou van Holland quiz zit vol hilariteit en nostalgie, gecombineerd met een heerlijk high tea of lunch. Dit alles zal ervoor zorgen dat het een gezellig groepsuitje wordt om niet snel te vergeten!

Inclusief:
– Quizmaster
– High Tea ( luxe sandwiches, scones, bonbons, quiche, onbeperkt thee )
– Hou van Holland Quiz
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let op! Heeft u zin in een gezellig groepsuitje in Amsterdam maar houdt u toch niet zoveel van Holland, kijk dan bij onze dagprogramma’s voor andere leuke groepsuitjes in Amsterdam.
U kunt onze Ik Hou van Holland Quiz ook combineren met een diner: Hou van Holland Diner Amsterdam.
Op zoek naar een ander leuk bedrijfsuitstapje in Amsterdam.

Andere suggesties…