Popquiz Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 17.50 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Op zoek naar een leuke invulling van je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje? Onze Popquiz in Amsterdam is één groot feest der herkenning!
Muziek, quizvragen en natuurlijk heel veel gezelligheid is hetgeen waar het tijdens deze popquiz in Amsterdam om gaat! Uiteraard vliegen de liedjes je om de oren!

Herken je de populaire hits van dit moment of ben je meer een kenner van de jaren ’70, ’80, en ’90? Let goed op, want ze komen allemaal voorbij!
Wij spelen onze dynamische Popquiz in Amsterdam in verschillende muzikale quizrondes. Zo hebben we de ‘raad de plaat-ronde’ en de ‘tv tunes-ronde’. Speciaal voor de sfeer en het groepsgevoel hebben we ook een singing bee. Een moment waarbij je samen helemaal uit je dak kunt gaan!

Bij aankomst in ons gezellige Amsterdamse café zal onze enthousiaste quizmaster je hartelijk verwelkomen en nadat de teams zijn ingedeeld zal de ‘musicoloog’ de regels van deze popquiz uitleggen en de spelmaterialen overhandigen. Als elk team een ludieke teamnaam heeft verzonnen, zal het startschot worden gelost. We laten we de jukebox zijn werk doen. De hits van vroeger en nu zullen elkaar in rap tempo opvolgen.

Weet je bijvoorbeeld nog met welk nummer Nederland ooit het songfestival won?! Of ken je nog de grote hit van dr. Alban? Hoe heetten de zangeressen van LUV?! Het lijkt zo simpel allemaal, maar blijf je ook koel als het echt heet wordt in de keuken? Wie weet het meest over muziek of is het snelst met antwoorden? We komen er snel achter met deze Popquiz in Amsterdam!

Inclusief;
-Zaalhuur
-Quizmaster
-Prijzen voor de winnaars
-BTW

Andere suggesties…