Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Vrijgezellenfeest voor Mannen in Amsterdam

Vrijgezellenfeest voor Mannen in Amsterdam

Amsterdam is van oudsher de stad om een vrijgezellenfeest te organiseren. Elk weekend wordt het centrum van Amsterdam overspoeld door groepen mannen die er hun vrijgezellenfeest vieren.

Veel vrijgezellenfeesten beginnen of eindigen dan ook vaak op de Amsterdamse Wallen. Maar ook de Pijp en de Jordaan zijn in populariteit gestegen. Zo is de Jordaan met haar vele gezellige Amsterdamse kroegen een uitgelezen plek om uw mannen vrijgezellenfeest in Amsterdam te vieren.

Vrijgezellenfeest Amsterdam organiseren

Wij van Getevents hebben nu speciaal voor mannen een aantal vrijgezellenuitjes samengesteld.

Een absolute topper is natuurlijk onze wallen rondleiding. Tijdens deze wallen rondleiding gaan jullie op stap met een van onze ’wallendeskundigen’. Deze Rosse Buurt specialisten kennen de Amsterdamse Walletjes als geen ander zullen jullie tijdens deze rondleiding meenemen naar alle verborgen plekjes van dit bruisende stukje Amsterdam.

Maar ook onze borrelvaart is perfect geschikt als onderdeel van jullie vrijgezellenfeest in Amsterdam. Tijdens deze borrelvaart zullen wij ervoor zorgen dat bij aankomst in Amsterdam de schipper inclusief privéboot met een goed gevulde Hollandse bar al op jullie ligt te wachten.

Maar als jullie meer zin hebben in een erotisch vrijgezellenfeest dan is ons stripdiner in Amsterdam natuurlijk ook een echte aanrader!

Vrijgezellen arrangement

Wij organiseren ook hele dagprogramma’s. Tijdens deze vrijgezellen arrangementen zullen wij ervoor zorgen dat het jullie aan niks ontbreekt en zullen wij het vrijgezellenfeest van het begin tot het eind organiseren. Zo is ons Hou van Holland dagarrangement een wel heel compleet vrijgezellen arrangement in Amsterdam.

Wij beginnen ons Hou van Holland arrangement met het crazy 88 spelprogramma. Tijdens dit crazy 88 spelprogramma zullen wij u bekogelen met ludieke en hilarische opdrachten. Dit spelprogramma wordt opgevold door een ontspannen borrelvaart over de Amsterdamse grachten, na deze anderhalf uur durende verwenvaart zal onze schipper u afzetten bij het restaurant, voor ons befaamde ik hou van Holland diner.

Tijdens dit speldiner worden jullie getrakteerd op een heerlijk drie gangen diner. Tussen de gangen van het diner door zal onze Quizmaster zijn of haar opwachting maken en samen met jullie het van tv bekende ik hou van Holland spel spelen.

Maar jullie kunnen natuurlijk ook kiezen voor ons echte mannen arrangement, dit arrangement bestaat uit een echte succesformule! Zo zal dit arrangement beginnen met een wallentour, gevold door een potje lasergamen en wij zullen dit vrijgezellen in Amsterdam afsluiten met een welverdiende borrelvaart.

Vrijgezellenfeest mannen ideeën en tips

Voor tips en ideeën voor een geslaagd vrijgezellenfeestje neem gerust een kijkje op onze website of neem contact op met een van onze ervaren evenementen begeleiders. Deze begeleiders helpen u graag op weg naar een perfect vrijgezellenfeestje in Amsterdam.