Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Teamuitje Amsterdam

Teamuitje Amsterdam

Wil je, je werknemers en collega’s eens trakteren op een onvergetelijk uitje? Wij helpen je bij het organiseren van een Teamuitje in Amsterdam graag op weg!

Amsterdam is een stad met ongelofelijk veel mogelijkheden en wij weten die als geen ander te benutten. Door onze jarenlange ervaring kennen wij Amsterdam van binnen en buiten.

Wij hebben teambuilding activiteiten in Amsterdam voor jong en oud en of je nu op zoek bent naar een creatieve workshop, een actieve citygame of een gezellig speldiner; je bent bij ons aan het juiste adres! Want naast een flinke dosis gezelligheid en entertainment staan veel van onze activiteiten bol van de ‘teambuildingselementen’.

Zo is ons ontmasker de trol spel in Amsterdam een uitgelezen activiteit om de teamspirit binnen het bedrijf of organisatie een flinke boost te geven. Ons Ontmasker de Trol spel zit namelijk vol opdrachten die gericht zijn op samenwerking en werken in teamverband.

Maar ook een spannende citygame als ons CSI Amsterdam spel zal een beroep doen het samenwerkingsvermogen binnen jouw bedrijf of organisatie.