Teamuitje Amsterdam

Wil je, je werknemers en collega’s eens trakteren op een onvergetelijk uitje? Wij helpen je bij het organiseren van een Teamuitje in Amsterdam graag op weg!

Amsterdam is een stad met ongelofelijk veel mogelijkheden en wij weten die als geen ander te benutten. Door onze jarenlange ervaring kennen wij Amsterdam van binnen en buiten.

Teambuilding activiteiten in Amsterdam

Wij hebben teambuilding activiteiten in Amsterdam voor jong en oud en of je nu op zoek bent naar een creatieve workshop, een actieve citygame of een gezellig thema diner; je bent bij ons aan het juiste adres! Want naast een flinke dosis gezelligheid en entertainment staan veel van onze activiteiten bol van de ‘teambuildingselementen’.

Zo is ons ontmasker de trol spel in Amsterdam een uitgelezen activiteit om de teamspirit binnen het bedrijf of organisatie een flinke boost te geven. Ons Ontmasker de Trol spel zit namelijk vol opdrachten die gericht zijn op samenwerking en werken in teamverband.

Maar ook een spannende citygame als ons CSI Amsterdam spel zal een beroep doen het samenwerkingsvermogen binnen jouw bedrijf of organisatie.

Hulp nodig bij je aanvraag of wil je maatwerk?

Wij hebben veel uitjes, maar uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren! Stel, je wilt een lunch met een moordspel, dat is gewoon mogelijk. Of bijvoorbeeld een spelletje zonder dessert. Of net een onderdeel anders.Er zijn genoeg mogelijkheden. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Neem contact op door te bellen of te mailen, of vul het contactformulier in.

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!