Workshop Lipdub Maken Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Tijdens onze Workshop Lipdub Maken schitter je in je eigen videoclip!

Lipdub is in Amerika al een heuse HIT, en vanaf nu is deze rage ook bij ons te boeken!

Natuurlijk is een lipdub ontzettend leuk om te maken, maar het is tevens een perfecte manier om uw bedrijf, afdeling, vereniging of school eens goed in het zonnetje te zetten. En behalve dat je gezellig met elkaar bezig bent is het ook een uitstekende manier om aan de teambuilding te werken.

Met dit hilarische groepsuitje geeft je, je vrienden en collega’s de aandacht die ze verdienen!

And….. Action
Tijdens onze workshop lipdub maken gaan jullie samen met onze professionele cameraman in één take, een onvergetelijke videoclip maken. En het eindresultaat gaan wij speciaal voor je monteren.

De lipdub kan zich afspelen op een speciaal door jullie uitgekozen locatie. Hierbij kun je denken aan je kantoor, bij jullie op de vereniging, afdeling of school. Indien gewenst kunnen wij de lipdub ook bij ons in hartje Amsterdam opnemen.

Wij beginnen de workshop libdub maken met de act en het door jullie gekozen nummer.  Wij adviseren een lekker uptempo nummertje, dit zal namelijk de feestvreugde gegarandeerd ten goede komen.
Vervolgens word je gezelschap in kleinere groepjes opgedeeld en zal jullie rol in deze lipdub worden doorgenomen. Als iedereen weet wat hem of haar te doen staat, is het tijd voor actie! En zullen wij de lipdub in één take opnemen.

Tijdens deze drie uur durende workshop lipdub maken ben je van hilarische momenten verzekerd.
Dus reserveer deze lipdub workshop in Amsterdam en maak met elkaar een hilarische videoclip als onvergetelijke herinnering.

Inclusief:
-Professionele Cameraman
-Montage
-BTW

Andere suggesties…