So you think you can dance Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Iedereen kan dansen en tijdens deze workshop zullen wij het bewijzen ook! Deze dans workshop is niet alleen super leuk om te doen, maar tevens geschikt voor zowel jong als oud.

Samen met onze geroutineerde danslerares gaat u in teamverband een dansact instuderen. U kunt vooraf kiezen waar u op wilt dansen. Rihanna, Will.i.am, of gaat uw voorkeur uit naar de oldies zoals Michael Jackson, Prince of Madonna? Niks is ons te gek, want tijdens deze workshop gaat het maar om 1 ding plezier hebben met vrienden en collega’s.

Tijdens deze workshop werken we binnen een anderhalf uur aan een flitsend dansoptreden. Deze dansact kunt u aan het eind van de workshop filmen. Dit is natuurlijk een perfect aandenken aan een supergezellige middag in Amsterdam samen met je vrienden en vriendinnen.

Tip! Speciaal voor de vrijgezellen hebben we een sexy Beyoncé Put A Ring On It dansworkshop die de dames kunnen instuderen met de vrijgezel als middelpunt natuurlijk. Maar ook de Cell Block Tango uit de musical Chicago is een echte knaller!

Door het makkelijke instapniveau van deze dans workshop is deze dansworkshop perfect geschikt voor iedereen, man, vrouw, jong, oud.

Inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-Onze garantie op een swingende groepsuitje
-BTW

 

Andere suggesties…