Vrijgezellenfeestje Vrouwen Den Haag

Zijn jullie op zoek naar een vrijgezellenfeestje voor vrouwen in Den Haag? Hieronder een korte omschrijving voor verschillende vrouwelijke vrijgezellenfeestjes!

Ideeën voor een vrijgezellenfeest in Den Haag

Als echte Gooische of New-Yorkse dames kunnen jullie op stap gaan in Den Haag. Tijdens deze spelprogramma’s kunnen jullie het vrijgezellenfeestje zo gek maken als jullie zelf willen! Ga op zoek naar jullie eigen Mister Big, zing karaoke uit volle borst midden op straat, werp een siliconen-tiet zo ver mogelijk of doe mee aan de beroemde stiletto-run! Niks is te gek voor onze vrijgezellenfeestjes in Den Haag, tijdens onze “Echte Gooische Dames”- of “Sex in the City”-spelprogramma’s.

Wij bieden als vrijgezellen-activiteit ook verschillende workshops aan die volledig voor dames geschikt zijn. Zo is er een buik- of paaldansworkshop, waarbij je werkelijk al je spieren zult gebruiken. Of kunnen jullie aan de slag gaan met heel veel verschillende soorten make-up, tijdens onze Make-Up Workshop. Hierbij veranderen jullie jezelf en elkaar in complete diva’s, en zijn jullie gelijk gereed om een avond goed te stappen in het bruisende Den Haag!

Deze typische vrouwelijke vrijgezellenfeestjes kunnen uiteraard uitgebreid worden tot een geheel dagprogramma. Hierbij kunnen deze spellen of workshops gecombineerd worden met een heerlijke lunch, driegangendiner, onbeperkte borrelvaart of gezellige high-tea.

Voor de dames die op zoek zijn naar wat meer spanning en sensatie, kunnen jullie nu ook erotisch dineren met blozende wangen. Na een heerlijk driegangendiner met verrassingsdessert is het pas tijd voor de kers op de taart.. Een stripper komt jullie speciaal afgehuurde zaal in een gezellig restaurant in Den Haag binnen en zal jullie, maar vooral de vrijgezel, trakteren op een niets verhullende Stripact!

Een vrijgezellenfeest in Den Haag op maat?
Willen jullie liever een vrijgezellenfeestje op maat in Den Haag vieren? Neem dan telefonisch contact op met een van onze enthousiaste medewerkers. Zij zullen proberen aan al jullie wensen te voldoen en zorgen voor een ultiem vrouwelijk vrijgezellenfeestje in Den Haag!

Tips

  • Limousine huren in Amsterdam
  • Salsa diner in Haarlem
  • Tapas tour in Amsterdam
  • Workshop paaldansen in Haarlem
  • Popquiz diner in Utrecht

Hulp nodig bij je aanvraag of wil je maatwerk?

Wij hebben veel uitjes, maar uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren! Stel, je wilt een lunch met een moordspel, dat is gewoon mogelijk. Of bijvoorbeeld een spelletje zonder dessert. Of net een onderdeel anders.Er zijn genoeg mogelijkheden. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Neem contact op door te bellen of te mailen, of vul het contactformulier in.

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!