Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma in Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Stel je voor! Een dagje met je vriendinnen waarin ondeugendheid en passie de boventoon voeren. Ondertussen wordt er ook een hoop gelachen! Deze fantasievolle citygame is jullie op het lijf geschreven. Duik in de fantasievolle gedachtewereld van de alom bekende Anastasia Steele. De prikkelende fragmenten uit Vijftig Tinten Grijs en onze fascinerende spelopdrachten maken dit tot een heerlijk en hilarisch spelprogramma! Helemaal leuk als de vrijgezel of jarige van niets weet…

De spelbegeleider wacht jullie op het meeting point in het bruisende centrum van Den Haag. Na het welkomstdrankje gaan we het contract tekenen. Dit is een belangrijke symbolische actie om het spel op gang te brengen. Nu gaat het avontuur van ‘Vijftig Tinten Grijs’ echt beginnen!

Van jullie enthousiaste spelbegeleider krijgt elk team een mysterieus tasje. Wat zit er in? We zullen niet alles verklappen, maar in ieder geval een paar kinky voorwerpen. Deze spelmaterialen worden verbonden aan diverse locaties die je in de binnenstad gaat bezoeken. Deze bestemmingen liggen op loopafstand van elkaar. Dus onderweg kun je volop bijkletsen en genieten van het prachtige Den Haag. Want er is zo veel te beleven in die mooie stad achter de duinen!

Deze boeiende citygame eindigt in een sfeervol café in Den Haag. Onze spelbegeleider trakteert jullie op een welverdiend drankje. Terwijl jullie onder het genot van een drankje jullie belevingen delen, worden de opdrachten nagekeken. Het team met de beste Anastasia’s winnen de prijs van de dag!

‘Vijftig tinten Grijs Citygame’ is zeer geschikt als onderdeel voor een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje.

‘Vijftig tinten Grijs Citygame’ in Den Haag is inclusief:
– Enthousiaste spelleider
– Drankje
– Gewaagde spelmaterialen
– Prijsuitreiking in Haags café
– Prijsje voor de winnaars
– BTW