Moordspel Diner

Ons moordspel diner zit vol spanning, hilariteit, verrassende wendingen en natuurlijk lekker eten. En daarom is ons moordspel diner dan ook zo geschikt als groepsuitje, teamuitje of ander groepsuitje.

Het spannendste diner

Wij spelen moorddiner door heel Nederland en altijd in een speciaal door ons geselecteerd restaurant. Hier hebben wij exclusief en alleen voor jouw gezelschap een ruimte gereserveerd, waar jullie samen met onze acteurs het moordspel diner zal gaan spelen. Maar indien je dit moordspel bij jou op locatie zal willen spelen dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Het diner bestaat uit verschillende rondes welke tussen de gerechten van een driegangendiner door zullen worden gespeeld. En natuurlijk zorgen wij tijdens dit moordspel diner voor de spannende en hilarische verkleedspullen en attributen.

Het moordspel is te spelen in heel Nederland en ook bieden wij ons moordspel diner in verschillende thema’s aan, zo kan je onder andere kiezen uit een maffia moordspel, een Baantjer moordspel of het moordmysterie op het landhuis.

Dus ben je naarstig op zoek naar een gezellig speldiner om jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje compleet te maken? Boek dan ons moordspel diner!

Tips

  • Limousine huren in Amsterdam
  • Salsa diner in Haarlem
  • Tapas tour in Amsterdam
  • Workshop paaldansen in Haarlem
  • Popquiz diner in Utrecht

Hulp nodig bij je aanvraag of wil je maatwerk?

Wij hebben veel uitjes, maar uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren! Stel, je wilt een lunch met een moordspel, dat is gewoon mogelijk. Of bijvoorbeeld een spelletje zonder dessert. Of net een onderdeel anders.Er zijn genoeg mogelijkheden. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Neem contact op door te bellen of te mailen, of vul het contactformulier in.

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!