Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Moordspel Diner

Moordspel Diner

Ons moordspel diner zit vol spanning, hilariteit, verrassende wendingen en natuurlijk lekker eten. En daarom is ons moordspel diner dan ook zo geschikt als groepsuitje, teamuitje of ander groepsuitje.

Wij spelen moorddiner door heel Nederland en altijd in een speciaal door ons geselecteerd restaurant. Hier hebben wij exclusief en alleen voor jouw gezelschap een ruimte gereserveerd, waar jullie samen met onze acteurs het moordspel diner zal gaan spelen. Maar indien je dit moordspel bij jou op locatie zal willen spelen dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Het diner bestaat uit verschillende rondes welke tussen de gerechten van een driegangendiner door zullen worden gespeeld. En natuurlijk zorgen wij tijdens dit moordspel diner voor de spannende en hilarische verkleedspullen en attributen.

Het moordspel is te spelen in heel Nederland en ook bieden wij ons moordspel diner in verschillende thema’s aan, zo kan je onder andere kiezen uit een maffia moordspel, een Baantjer moordspel of het moordmysterie op het landhuis.

Dus ben je naarstig op zoek naar een gezellig speldiner om jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje compleet te maken? Boek dan ons moordspel diner!