Maffia Moorddiner Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 65.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

In hartje Eindhoven is Stefano Altobello op een koelbloedige wijze van het leven beroofd. Een nog onbekende schutter opende het vuur op deze jonge en veelbelovende ‘’Wiseguy’’.

Stefano was erg eerzuchtig en was vastbesloten om ooit de plaats van de huidige Godfather in te nemen. Aan de bliksemcarrière van Stefano is sinds vanochtend een einde gekomen. Gedurende dit moordspel gaan jullie op jacht naar de moordenaar van Stefano Altobello.

Nu zit de politie met de handen in het haar en krijgen maar niet de puzzelstukjes in elkaar geschoven.

Als laatste strohalm heeft de politie jullie hulp ingeschakeld, nu  is het aan jullie de taak om uit te zoeken wie de moord op Stefano Altobello op zijn kerfstok heeft!  Was het iemand van een van de andere rivaliserende maffia families? Was het iemand binnen de organisatie? Of was het toch de Godfather zelf die de trekker overhaalde?

Drie gangen keuze diner
Tussen de rondes van dit Maffia Moordspel door trakteren wij jullie op een heerlijk driegangendiner. Hierbij hebben jullie de keuze uit drie verschillende voor- en hoofdgerechten en natuurlijk zal het dessert ook niet ontbreken.

Aan het eind van het spel zullen wij erachter komen welk team dit moordspel heeft weten op te lossen en met de hoofdprijs huiswaarts zal keren.

Denken jullie de Moordenaar te vinden en zo dit Maffia Moordspel te kunnen oplossen?

Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW