Maffia Moorddiner Breda

  • Breda
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Breda staat op z’n kop! Een bekende maffiosi is namelijk door een regen van kogels aan zijn eind gekomen.

Deze jonge en veelbelovende ‘’wiseguy’’ was voorbestemd om over een paar jaar de macht over te nemen en de nieuwe Capo Tuti di Capi van Breda te worden.

Maar dat is nu allemaal verleden tijd…

De politie heeft uw hulp nodig om uit te zoeken wie deze moord heeft gepleegd! Was het er iemand van de rivaliserende maffia families? Was het iemand binnen de organisatie? Of was het de Godfather zelf die de trekker overhaalde?

Spannend Moordspel in hartje Breda!
Zodra iedereen ons restaurant in het centrum van Breda heeft betreden en plaats heeft genomen  zullen onze ‘’agenten’’ het restaurant binnenstormen. Deze acteurs zullen uw gezelschap vertellen dat er een moord is gepleegd en dat de dader zich onder de genodigden bevindt.

Vervolgens zullen onze acteurs de ‘verdachten’ uit uw gezelschap apart nemen en tot echte maffiosi ’s omtoveren.

De rest van uw gezelschap moeten als  echte detectives door middel van de nodige speurwerk deze moordzaak zien op te lossen.

Drie gangen keuze diner
Tussen de rondes van dit Moordspel door trakteren wij u op een heerlijk driegangendiner. Hierbij heeft u de keuze uit drie verschillende voor- en hoofdgerechten en natuurlijk zal het dessert ook niet ontbreken.

Aan het eind van het moordspel zullen wij erachter komen welk team dit moordspel heeft weten op te lossen en met de hoofdprijs huiswaarts zal keren.

Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW