Maffia Moorddiner Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Utrecht is opgeschrikt door een koelbloedige afrekening in het criminele circuit!

Een vooraanstaand lid van een bekende Maffia familie is op klaarlichte dag neergeschoten.

Nu zijn er een aantal vermoedelijke daders opgepakt maar over het hoe en het waarom tast de politie nog in het duister. En omdat de politie er zelf niet meer uitkomt hebben ze besloten om een deskundig team van detectives in te schakelen. De keuze is daarbij op jullie gevallen!

Weet je deze moordzaak op te lossen en de dader achter slot en grendel te krijgen? Je zult er tijdens dit Maffia moordspel achter komen.

Bloedstollend groepsuitje in hartje Utrecht!
In een restaurant het centrum van Utrecht word je hartelijk ontvangen. Hier hebben wij speciaal voor jou gezelschap een privéruimte gereserveerd waar het maffia moordspel zich zal afspelen.

Zodra een ieder zijn of haar plaatsje aan de tafel heeft gevonden en de drankjes zijn uitgeserveerd zullen wij je nietsvermoedende gasten de stuipen op het lijf jagen. Onze tot agenten omgetoverde acteurs zullen namelijk het restaurant binnenvallen en bekend maken dat er een moord is gepleegd op een bekende Utrechtse maffiosi.

En wat nog angstaanjagender is, is dat de dader zich vrijwel zeker onder jou gasten ophoudt. Kortom het Maffia Moordspel kan beginnen.

Het Maffia Moordspel
Onze acteurs zullen de ‘vermoedelijke daders’ uit uw gezelschap apart nemen en tot niet van echt te onderscheiden maffiosi omtoveren.

Uw overige gasten zullen vervolgens in verschillende teams worden opgedeeld. Deze teams moeten door gedegen speurwerk en door middel van listige ondervragingsmethoden de dader achter slot en grendel zien te krijgen.

Drie gangen keuze Thema Diner
Natuurlijk zullen wij er tijdens dit Maffia Moordspel in Utrecht voor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Zo zullen wij je tussen de rondes van dit Moordspel door trakteren op de lekkerste gerechten. Hierbij heb je de keuze uit drie verschillende voor- en hoofdgerechten en natuurlijk zal het dessert ook niet ontbreken tijdens dit groepsuitje in Utrecht

Aan het eind van het spel zullen wij erachter komen welk team dit moordspel heeft weten op te lossen en met de hoofdprijs huiswaarts zal keren.

Ons spannende moordspel zal jullie diner veranderen in een onvergetelijk groepsuitje in Utrecht.

Inclusief:
– Quizmaster
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

 

Andere suggesties…