I love the 80’s Diner in Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Wij weten wel hoe wij van jullie groepsuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfuif een groot succes kunnen maken. Onze nostalgische ‘I love the 80’s Quiz’ is een onvergetelijk event.
Deze heerlijke Quiz in Utrecht is origineel, verrassend en zit vol teambuilding! Onze ‘I love the 80’s Quiz’ voorziet je groep van attractieve quizvragen, herkenbare jingles en fascinerende Quiz-opdrachten. Tussendoor is er volop ruimte om een heerlijk vorkje te prikken met ons gevarieerde driegangen diner. Een verrukkelijk arrangement dus vol spelplezier en culinair genot! Welkom in Utrecht!

I Love the 80’s Diner in Utrecht
Onze uitgekiende Quizrondes spelen wij samen met je in een sfeervol restaurantje in Utrecht city. Je gasten gaan in verschillende teams deze Quiz-battle aan! Bij onze eighties quiz is het zaak om met juiste antwoorden punten te scoren. De quizvragen van onze 80s Quiz zijn gevarieerd, uniek en verrassend. De bekende hits van de jaren tachtig komen natuurlijk zeker voorbij! Maar ook verschillende historische weetjes worden getest! Zo hebben wij vragen over het EK in 88. Wie maakte dat belangrijke doelpunt? In welk jaar werd Koningin Beatrix gekroond? Onze ‘I love the 80’s Quiz’ in Utrecht zit vol nostalgie, herkenbaarheid en humor!
Het team met de meeste knappe koppen ontvangt een eervol prijsje van onze professionele Quizmaster!
Onze fascinerende 80’s Quiz combineren wij smaakvol met een appetijtelijk driegangen menu. Behalve vlees en vis is er voor de liefhebber ook een vegetarisch menu.
Laat je lekker verrassen door onze ‘I love the 80′s Quiz Diner’ in Utrecht. Het toparrangement voor elk bedrijfsuitstapje, personeelsfeest of vrijgezellenviering.

De ‘I love the 80’s Quiz Diner Utrecht is inclusief:
– Ervaren en kundige Quizmaster
– Zaalhuur dinerzaal in Utrecht
– Quizvragen, opdrachten en spelmaterialen 80’s Quiz
– Driegangendiner
– BTW

Andere suggesties…