Ontmasker de Trol Diner Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Tijdens ons Ontmasker de Trol diner in Utrecht stap je in een wereld vol list en bedrog. Wie is er nog te vertrouwen tijdens deze Ontmasker de Trol aan tafel? Ons Ontmasker de Trol diner is opgebouwd uit verschillende spannende spelrondes, die tussen de gerechten door worden gespeeld.

Spelverloop Ontmasker de Trol Diner in Utrecht
Voordat jullie van start gaan met dit speldiner vol spanning, teambuilding en lekker eten, zal onze altijd enthousiaste quizmaster de spelregels uitleggen. Ook worden de spelmaterialen uitgedeeld en worden er teams geformeerd. Daarna luidt het startschot en zal deze hilarische en bloedstollende strijd in Utrecht in alle hevigheid losbarsten. De vragen en opdrachten zullen je om de oren vliegen, maar pas op: in elk team bevindt zich een mol die op slinkse wijze de boel in de soep probeert te laten lopen! Deze ‘sluwe vossen’ worden in het begin van dit Speldiner op een uiterst discrete wijze door onze spelbegeleiders uitgekozen.

Dit speldiner aan tafel speelt zich af in een gereserveerde ruimte in een speciaal door ons geselecteerd restaurant in Utrecht. Het driegangen menu is uitgekiend opgebouwd. Na een heerlijk voorgerecht kun je, je verheugen op een royaal hoofdgerecht. Om maar niet te spreken over het verrassende dessert dat wij uitserveren. Begin je al te watertanden? Vegetariërs, dieetwensen, allergieën? Daar houdt onze topkok natuurlijk graag rekening mee. Dit heerlijke menu in Utrecht serveren wij in een vlees -, vis -of vegetarische variant.

Na elke dinergang gaan we door met een uitdagende spelronde van Ontmasker de Trol. Samen met je teamgenoten probeer je lastige raadsels op te lossen of uitdagende missies uit te voeren. Met bloed, zweet en tranen sprokkel je de puntjes bij elkaar. Maar wie gooit er nou steeds roet in het eten? Als je vermoedens kloppen dan scoort je extra punten wanneer je de trol weet aan te wijzen.

Het winnende team krijgt een leuk prijsje uitgereikt door onze Quizmaster.

Het Ontmasker de Trol Diner in Utrecht is heel geschikt als bedrijfsuitje vol teambuilding en gezelligheid. Actief en toch ontspannend!  Ook voor een vrijgezellenfeest of ander groepsuitje in Utrecht is Ontmasker de Trol natuurlijk ideaal. Entertainend, boeiend, verrassend en hilarisch!

Het Ontmasker de Trol diner is inclusief:
– Compleet 3-gangen diner
– Ervaren en enthousiaste quizmaster
– Spelmaterialen
– Privé-zaal
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Tip! Het Ontmasker de Trol diner is prima te combineren met een van onze citygames of rondvaarten op onze altijd gezellige Borrelsloep.

Andere suggesties…