Ik Hou van Holland Quiz Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Met onze ”Ik Hou van Holland Quiz” beleef je een verrassend leuk middagje in Utrecht.

Samen met onze ervaren Quizmaster speel je het van tv bekende ”Ik Hou van Holland spel” in het centrum van het altijd levendige Utrecht. Het ”Ik hou van Holland” spel is opgebouwd uit verschillende rondes, zo hebben wij een algemene kennis ronde, een karaoke ronde, uitbeelden, raden, schatten, bieden, het rad draaien en nog veel meer!

Op een sfeervolle locatie in Utrecht, in een van onze beste cafés of restaurants, wordt Ik Hou van Holland gespeeld. Daar wacht uw sympathieke Quizmaster jullie al op voor een welkomstdrankje. Daarna volgt een levendige uitleg van de spelregels. Zodra de teams zijn ingedeeld gaat de fanatieke strijd in Utrecht beginnen.

Door teamwork, parate feitenkennis en door tomeloze inzet kun je de andere teams verslaan. Je hoeft niet elk feitje over Nederland te weten, want met een goed reactievermogen en samenwerking kom je al een heel eind. Scoor extra veel punten door te dansen en te brullen op onze afsluitende meezinger. Of misschien dat het Rad van Fortuin je alsnog de felbegeerde hoofdprijs bezorgt?

Dit spelprogramma in Utrecht is geschikt voor alle leeftijden en met deze Ik hou van Holland Quiz ben je altijd van succes verzekerd! Juist daarom is dit spel uitermate geschikt als onderdeel van je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of als ontspannen onderbreking van je vergadering of meeting!

Dus ben je op zoek naar een gezellig groepsuitje in het centrum van Utrecht dan zit je met onze ”Ik Hou van Holland Quiz” altijd goed! Wil je met je groep extra lang onder de pannen zijn? Combineer het Ik Hou van Holland Spel met een Lunch, High Tea, Diner of Borrelarrangement. Wij regelen de locatie, het menu en het volledige programma van A tot Z. Laat dat maar over aan Get Events!

Dus ben je op zoek naar een gezellig groepsuitje in het centrum van Utrecht dan zit je met onze ” ik hou van Holland Quiz” altijd goed!

Inclusief:
-Ervaren Quizmaster
-Hou van Holland spelmaterialen
-Zaalhuur
-BTW

Andere suggesties…