Oud Hollandse Spelen Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Zin in een middagje nostalgisch genieten in Utrecht? Tijdens dit uitje zul je spelen tot je erbij neervalt. Wij hebben de spelletjes uit grootmoeders tijd opgepoetst, afgestoft en voor je klaargezet.

Je kunt tijdens dit gezellige arrangement gaan sjoelen om een hoekje, ringwerpen, hamertjesvoetballen en nog veel meer! Opgedeeld in verschillende teams zullen jullie tegen elkaar strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Het team dat tijdens deze spelen de meeste punten heeft weten te vergaren, mag zich als winnaar uitroepen. Natuurlijk krijgen de winnaars een smakelijk prijsje uitgereikt door onze goedlachse spelbegeleider.

Stap samen met je gasten even lekker uit die digitale wereld en beleef het spelvertier van weleer. Ervaar de vermakelijke kanten van de traditionele Oud Hollandse Spelvormen. Je had nooit gedacht dat dit zo leuk zou zijn. Bovendien pikken jullie vast nog spelletjes op die je nog nooit eerder speelde. Dus buiten entertainend kunnen onze Oud Hollandse Spelen ook bijzonder leerzaam zijn.

Jullie spelen deze Oud Hollandse Spelen in teams en op deze manier bevorderd dit groepsuitje de teamspirit en het groepsgevoel.

Natuurlijk geldt ook tijdens deze spelen in Utrecht het devies ‘meedoen is belangrijker dan winnen’. Reken maar dat deze spelletjes hilarische herinneringen opleveren. Dus houd je mobieltje of fotocamera in de aanslag, want dit wordt onvergetelijk. Let the Games in Utrecht begin!!

Wil je de Oud Hollandse Spelen koppelen aan een Lunch, Diner of Borrelarrangement. Informeer naar de mogelijkheden. Wij stellen voor jou en je gasten een spelarrangement op maat samen, met natuurlijk de Oud Hollandse Spelen als rode draad. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om in Hollandse sferen te blijven door aansluitend het Hou van Holland diner te boeken.

Oud Hollandse Spelen in Utrecht heeft zich tal van keren bewezen als succesvol bedrijfsuitje, sfeervol vrijgezellenfeest of ander memorabel groepsuitje. Want bij de Oud Hollandse Spelen in Utrecht combineer je gezellig samenzijn met een dosis actie en spanning. Volop genieten dus.

Let the Games begin!!

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– Onze garantie op nostalgische gevoelens
– BTW

 

Andere suggesties…