Moorddiner Utrecht – Moordspel Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Zin in een spannend uitje? Het moorddiner Utrecht is perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje. Tijdens dit dinerspel combineren wij het moordspel met een overheerlijk driegangendiner om van te watertanden.

Als iedereen heeft plaatsgenomen en het gerstenat op tafel staat, zal het moordspel beginnen: de politie valt het pand binnen en vertelt dat er een moord is gepleegd. Is dat even schrikken… Maar wat misschien nog angstaanjagender is: de dader bevindt zich tussen uw genodigden!

Aan jullie de taak om deze gruwelijke moordzaak op te lossen!

Onze rechercheurs zullen de verdachten apart nemen en de rest van uw gezelschap in teams opdelen. Deze teams moeten door middel van slimme ondervragingstechnieken het mysterie van het Moorddiner zien te ontrafelen.  De rondes van het moordspel worden gespeeld tussen de gangen van ons drie gangen diner door.  Natuurlijk zullen onze rechercheurs de verdachten van wat visuele kenmerken voorzien om ze net even iets verdachter te maken.

Het Moordspel diner Utrecht zal je van het begin tot het eind weten te boeien en te vermaken.

Moorddiner Utrecht is Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Moordspel
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let op! Kom je niet aan het minimale aantal personen? Als je bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen kunt u dit gezellige Moorddiner in Utrecht gewoon reserveren.

Tip! Heb je zelf al een locatie of wil je ons Moordspel in een andere stad spelen? Wij bieden het Moordspel ook los aan zonder diner op een door jullie gekozen locatie. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Andere suggesties…