Comedy Diner Utrecht. Komisch uitje in Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 64.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

“Utrecht, me stadsjie daor gebeurt van allerhând.
’t bruis an alle kânt, in ’t hartsjiee van ’t lând”

Wij verzekeren je dat dit Comedy Diner in je geheugen gegrift zal blijven staan.

We beginnen dit uitje in een speciaal door ons geselecteerd restaurant in hartje Utrecht. Daar kun je genieten van een geheel verzorgd 3 gangendiner. Zodra iedereen zijn of haar buikje rond heeft gegeten, gaan we naar het hoogtepunt van de avond en maken onze comedians hun opwachting. Zij sluiten de avond knallend af en doen Utrecht schudden op haar grondvesten. Wij trakteren je op een Stand Up Comedy Show van formaat.

Tijdens deze spetterende comedyshow in Utrecht word je overdonderd door een stortvloed aan grappen, oneliners en anekdotes. Kortom: onversneden Stand Up Comedy van het hoogste niveau. Onze Comedy Show bestaat altijd uit meerdere comedians die elkaar aankondigen. De verschillende karakters en stijlen van deze professionele comedians zorgen altijd voor een diverse en gevarieerde avond.

Het menu van het Comedy Diner bestaat uit een verrukkelijk voorafje, een heerlijk hoofdgerecht en een verrassend dessert. Ook met vegetariërs en gasten met dieetwensen weten wij goed raad. Je kunt namelijk kiezen uit vis, vlees of een vegetarische gerechten.

Heb je iemand in jullie midden die extra aandacht verdient? Bijvoorbeeld een jubilaris, een jarige, een pas getrouwd stel of een nieuwkomer in het bedrijf? Op verzoek kunnen onze comedians ook een act op maat brengen. Neem gerust met ons contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Ben je klaar voor een avondje onbezonnen lachen in hartje Utrecht? Het Comedy Diner is de beste combideal die er is: smakelijk eten samen lekker lachen! Zeer geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenviering, familie-uitje of ander feest in Utrecht.

Het Comedy Diner Utrecht is inclusief:
– Professionele Comedian(s)
– 3 gangen diner
– Zaalhuur locatie Utrecht
– BTW
– Spetterende Comedy Dinershow

Let op! Heb je een Engelstalig gezelschap? Geen probleem, wij kunnen de Comedyshow ook Engelstalig en geheel op maat leveren.

Tip! Wil je zelf grappen maken of ook eens een keer leuk uit de hoek komen? Zie ook Comedy Workshop Utrecht.

Ons Comedy Diner is niet alleen in Utrecht te boeken, maar door heel Nederland. Hebben jullie zelf al een locatie? Onze comedy show of comedians kun je ook los boeken. Bel of mail voor onze oneindige mogelijkheden.

 

Andere suggesties…