Foute Popquiz Diner Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Vandaag komen de meest foute nummers voorbij. En weet je wat? Vandaag mag het gewoon! Of het nou de Spice Girls, de Village People of Europe is. Wij draaien al die foute meuk. Ook Hollandse ‘gulity pleasures’ komen aan bod. Van Meeuwis tot Bauer en van Hazes tot Lee Towers! Dit uitje in Utrecht wordt nostalgisch en hilarisch!

Bij de Foute Popquiz zorgen wij voor de meest foute ambiance, door middel van versiering, glitters en al die typische muziekfragmenten. Onder leiding van onze ervaren Quizmaster ga je in verschillende teams lekker los tijdens de Foute Popquiz in Utrecht. Foute liedjes en nostalgische meezingers wisselen elkaar af.

Hoe fout de deuntjes ook zijn, de Popquiz is fantastisch opgebouwd. Elke spelronde staat weer bol van verrassingen. Beantwoord zoveel mogelijk vragen goed en voer een paar tricky opdrachten uit zoals zingen en dansen…. Het team met de meeste punten wint de Quiz en een leuk prijsje.

Tussen de spelrondes mogen jullie samen genieten van het voortreffelijke driegangen diner. Zowel het spel als het diner houden wij in een besloten eetzaal in een gezellig restaurant in Utrecht. Gebruik je geheugen, je fantasie, zing en swing er op los en pak die hoofdprijs!

Onze Foute Popquiz Diner in Utrecht is inclusief:
– Grappige en vrolijke quizmaster
– Overheerlijk driegangen diner
– Prijsje voor het beste team
–  Spelmaterialen Popquiz
– Zaalhuur eetzaal Utrecht
– BTW

Andere suggesties…