Chris PubQuiz Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Waarschijnlijk heb je er al van gehoord en we zijn maar wat trots dat we hem in huis hebben gehaald! Chris van der Ende is namelijk een van de grappigste personen van Nederland en heeft al voor heel wat zalen opgetreden.

En nu geven wij je de kans om zijn eigen show, Chris PubQuiz, exclusief voor jullie eigen gezelschap te reserveren.

Chris PubQuiz
Chris PubQuiz is een spetterende spelshow waarbij de vragen, muziekfragmenten en bitterballen jullie om de oren vliegen. Er zijn vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen en muziekfragmenten en door zijn grote ervaring in het presenteren weet hij elke zaal te boeien en te vermaken. Als je Chris in huis haalt weet je namelijk één ding zeker, het wordt een grote ‘mashup’ van Stand Up Comedy met een PubQuiz waarbij lachen en uit je dak gaan centraal staat!

Chris PubQuiz is opgedeeld in verschillende rondes waarbij wij jullie kennis over muziek, showbizz, BN-ers, sport en actualiteit gaan testen. Door het grote aantal verschillende onderwerpen, categorieën en opdrachten zullen wij ervoor zorgen dat iedereen aan bod komt tijdens onze Chris PubQuiz. Wie weet het hoofd koel te houden in het heetst van de strijd en op het juiste moment het juiste antwoord te geven? Wellicht willen jullie de PubQuiz op maat laten maken door eigen vragen bij te voegen of bij een speciale gelegenheid iemand extra in het zonnetje te zetten. Ook dat kan! Zoals altijd bij Get Events zijn de mogelijkheden eindeloos en grandioos

Chris PubQuiz op eigen locatie?
Heb je zelf een locatie waar je deze spetterende spelshow zou willen spelen met je bedrijf, vereniging of team? Geen enkel probleem, Chris PubQuiz is ook op locatie te boeken. Neem contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Een avondje quizzen met de grappigste entertainer van ons land? Boek dan snel, we hebben er maar 1 van dus op = op!

Inclusief;
-Fijne locatie in het centrum van de mooiste stad van Nederland
-Chris PubQuiz gemaakt in samenwerking met Chris van den Ende
-Spelmaterialen
-Prijs voor het winnende team
-BTW

Andere suggesties…