Popquiz Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Maak van je bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellendag een muzikale happening. De Popquiz in Utrecht is ons meest melodieuze en sfeervolle uitje waar nostalgie centraal staat. Herken je de populaire hits van dit moment of ben je meer een kenner van de jaren ’70, ’80, en ’90? Let goed op, want ze komen allemaal voorbij!
Wij spelen onze dynamische Popquiz in Utrecht in verschillende muzikale quizrondes. Zo hebben we de ‘raad de plaat-ronde’ en de ‘tv tunes-ronde’. Speciaal voor de sfeer en het groepsgevoel hebben we ook een singing bee. Een momentje waarbij je samen lekker los kunt gaan!

Welkom in de binnenstad van Utrecht op onze speciale Popquiz-locatie. Hier staat onze enthousiaste Popquiz-master klaar om je te verwelkomen en de Popquiz in te leiden. Na een introductie en een teamindeling ga je het opnemen tegen je vrienden of collega’s. Laat deze  muzikale strijd in Utrecht maar losbarsten!
Diverse herkenbare en nostalgische muziekfragmenten wisselen elkaar in een aangenaam tempo af! Aan het slot van onze Popquiz in Utrecht zal blijken welk team de grootste muziekkennis heeft en wie er niks van gebakken heeft. Zo heb je onderling een hoop plezier met elkaar en om elkaar! Uiteraard ontvangt het winnende team een eervolle prijsje van onze goedlachse Quizmaster.

Als je een bedrijfsfeest of groepsuitje zoekt waarbij muziek, plezier en teambuilding centraal staan, dan heb je met onze Popquiz in Utrecht altijd prijs!

Popquiz Utrecht is inclusief:
– Ervaren Quizmaster
– Uitgekiende popquiz
– Prijsje voor winnende team
– Zaalhuur locatie Utrecht
– BTW

Andere suggesties…