Maffia Moorddiner Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Kun je de Haarlemse politie helpen om de puzzelstukjes van een Haarlems “Maffia moord-mysterie” op de juiste plek te krijgen??!

Samen met je hele team hebben wij jullie nodig tijdens dit Maffia Moordspel in Haarlem. Er is namelijk een befaamd lid van een beruchte maffia familie neergeschoten, op klaarlichte dag! En nu is het gedaan met de rust in de Haarlemse onderwereld… Een aantal verdachten, inclusief de Godfather himself, zijn al opgepakt door de politie, maar zij hebben het mysterie nog steeds niet weten op te lossen!

Durf jij het aan om de Haarlemse politie, te helpen met het oplossen van deze moordzaak? Zij zijn ten einde raad en gebruiken jullie hulp maar al te graag!

Maffia Moorddiner Spelverloop
Aan een mooi gedekte tafel, in een speciaal afgehuurde privéruimte, in een gezellig Haarlems restaurant, zal voor jullie een heerlijk driegangendiner worden uitgeserveerd.  Maar niet voordat… Onze enthousiaste spelbegeleider alle spelregels van ons Maffia Moordspel heeft uitgelegd!

Terwijl je nietsvermoedend geniet van een eerste drankje wanneer iedereen aan tafel zit, stormt de politie van Haarlem het restaurant binnen. Zij delen je mee dat er een koelbloedige moord is gepleegd door iemand uit jouw gezelschap!Laat het Maffia Moordspel beginnen!!

Teambuilding en hilariteit
De “vermoedelijke daders” worden apart genomen door onze agenten en omgetoverd tot echte maffiosi. Dit aan de hand van verschillende verkleedattributen, zoals lange jassen, sigaren, hoeden en niet te vergeten… De nodige wapens! Opgedeeld in teams zullen jullie strijden om de koelbloedige moordenaar zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen!

3 gangendiner
Je zal tijdens dit Maffia Moorddiner niks te kort komen. Aan al je wensen zal worden voldaan, aangezien jullie tijdens dit spelprogramma in Haarlem worden getrakteerd op een heerlijk 3 gangendiner. Uiteraard heb je volledig een eigen keuze uit drie verschillende voor- en hoofdgerechten (vlees-, vis-, of vegetarisch) en word je verrast met een spannend dessert!

Welk team ontrafelt het Maffia Moord Mysterie zo snel mogelijk en verandert dit bloedstollende Moordspel in een relaxed en onbezorgd avondje uit?!

Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…