Hou van Holland Dinerspel Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Natuurlijk hou je van Holland, maar hoeveel weet je eigenlijk van ons koude kikkerlandje?

Het Hou van Holland dinerspel staat garant voor een gezellig avondje uit met vrienden, collega’s en familie. Deze avond staat bol van spanning en sensatie, maar bovenal van ouderwetse gezelligheid.

Bij binnenkomst worden jullie hartelijk ontvangen door onze eigen Linda of Beau die jouw gezelschap in verschillende teams zal verdelen en de teamcaptains zal aanwijzen. Deze teams zullen het tegen elkaar op moeten nemen tijdens een vermakelijke strijd der giganten. Daarbij worden jullie tussen de rondes van dit spelprogramma getrakteerd op een overheerlijk driegangendiner.

Als iedereen zijn of haar plaats heeft ingenomen, zal de quizmaster het startschot geven en beginnen we met de algemene kennisronde. Hoeveel procent van de Nederlanders steekt wel eens een jointje op? Hoeveel procent van onze medelanders verschoont de onderbroek niet dagelijks? En waar staat de afkorting HEMA eigenlijk voor?

Het lijkt zo makkelijk, maar weet jij in het heetst van de strijd je hoofd koel te houden?

We zullen deze algemene kennisronde afsluiten met het voorgerecht waarbij iedereen even wat stoom kan afblazen en zich weer op kan laden voor de volgende rondes. Deze zullen onder andere bestaan uit het bieden, hoeveel Elfstedentocht steden weet je op te noemen, hoeveel smurfen kan je, je nog herinneren en de Waddeneilanden ken jij ze nog? Ook hebben we een ‘herken de tune’ en een muziekquiz.

Kortom, tijdens dit spelprogramma worden de meest uiteenlopende vaardigheden getest.

Het team dat aan het eind van de avond de meeste punten heeft weten te vergaren, mag zich tot winnaar uitroepen, een polonaise dansen en met de grote prijs huiswaarts keren.

Inclusief:
– Quizmaster
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…