Hou van Holland High Tea Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 37.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Zet je schrap voor deze spannende strijd in hartje Haarlem!

Onze Hou van Holland High Tea is het perfecte spel voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of verjaardag. Tijdens dit arrangement combineren wij het gezellige Hou van Holland-spel met een lekkere high tea als lunch.

Bij aankomst zal onze eigen Beau of Linda jullie welkom heten en de groep in teams verdelen. Deze teams zullen het tegen elkaar op moeten nemen voor de felbegeerde hoofdprijs en misschien nog wel belangrijker: de eeuwige roem.

Onze ‘ik Hou van Holland Quiz’ bestaat uit verschillende rondes, waarbij verschillende vaardigheden worden getest. Zo is er de algemene kennisronde waarbij je kan laten zien hoeveel je nu eigenlijk weet van ons koude kikkerlandje. Ook hebben we de uitbeeldingsronde waarbij je binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk bekende Nederlanders moet uitbeelden. Dit zal voor een hoop hilariteit zorgen!

Natuurlijk zullen de spellingsronde en het bieden tijdens deze ‘ik hou van Holland Quiz’ niet ontbreken, want hoeveel steden van de Elfstedentocht ken je en hoeveel smurfen kan je, je nog herinneren?
Tussen de rondes van de gezellige Hou van Holland Quiz door geniet je van een heerlijke high tea. Deze bestaat uit luxe sandwiches, fingerfood, huisgemaakte scones, natuurlijk onbeperkt thee en nog veel meer!

Als alle rondes gespeeld zijn wordt het winnende team bekend gemaakt, wie heeft er de meeste punten behaald? Dit team gaat natuurlijk naar huis met de prijs!

De Hou van Holland Quiz zorgt voor een gezellige, hilarische en nostalgische middag. Gecombineerd met de high tea of lunch is dit een groepsuitje om niet snel te vergeten!

Tip: Je kan onze Ik Hou van Holland Quiz ook combineren met een diner

Inclusief:
– Quizmaster
– Spelprogramma
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– Een heerlijke High Tea of broodjeslunch
– BTW

Andere suggesties…