Crazy 88 Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Zin in een doldwaas middagje Haarlem met jouw collega’s, bedrijf of vriendengroep? Dan is het Crazy 88 stadsspel zeker een aanrader.

Tijdens dit totaal gestoorde en dolgedraaide spelprogramma ga je in teams de binnenstad van Haarlem onveilig maken. We starten het spel op de grote markt. Daar zal de spelbegeleider de teams indelen, als je dat zelf tenminste nog niet heb gedaan?

Gewapend met een camera word je de binnenstad ingestuurd waar jullie hilarische en ludieke opdrachten moeten vervullen. Verwacht geen onderbroekenlol, maar stuk voor stuk krankzinnige opdrachten waar zelfs Hans Teeuwen rode oortjes van zal krijgen.

Je heb de ene opdracht nog niet vervuld of onze begeleider heeft de volgende opdracht alweer voor je klaarliggen. Alle opdrachten dienen te worden vastgelegd op camera, dit om als bewijsmateriaal te dienen.

Na 2,5 uur zullen alle teams zich verzamelen op de afgesproken plek en kan iedereen met een verkoelend drankje in het vuistje even lekker bijkomen. Tijdens deze pauze zal de begeleider de punten tellen en bekend gaan maken welk team zich als grote winnaar mag uitroepen en de prijs in ontvangst mag nemen.

Ben je klaar voor een middagje duizelingwekkende gekheid?

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Consumptie
– Materialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…