Maffia Moorddiner in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

‘We’re gonna make you an offer you can’t refuse!’

De Hollandse onderwereld staat op zijn kop. Een omstreden lid van de bekendste maffia- familie is geliquideerd. De recherche in Amersfoort heeft een aantal verdachten opgepakt, waaronder ook de grote baas van de familie. Ondanks al hun expertise krijgt de misdaadpolitie de losse eindjes niet bij elkaar. Kortom de agenten zitten op een dood spoor. Er zit niets anders op dan een speciaal team van detectives in te schakelen. Durft jij het aan om als expert dit mysterie te ontrafelen?

Spannend Maffia Moorddiner in Amersfoort!
In het historische hartje van Amersfoort wacht een rijkelijk gedekte tafel jullie op. In een aparte ruimte van dit sfeervolle restaurant ga je met je gezelschap het Maffia Moordspel spelen. Terwijl je onbekommerd van een lekker drankje geniet, wordt plots de rust verstoord. Onze agenten komen met veel machtsvertoon de ruimte binnen stormen. Zij melden jullie dat er een brute moord is gepleegd op een van de maffia-kopstukken. De gevaarlijke dader van dit misdrijf bevind zich mogelijk aan jouw tafel! Het Maffia Moordspel Amersfoort is nu echt begonnen!

Samenwerking, teambuilding en vermaak
Onze zogenaamde agenten zullen de grootste verdachten aanwijzen en hen uit jullie gezelschap halen. Door middel van passende kledij en rekwisieten (hoeden, lange jassen, sigaren en wapens) worden deze verdachten omgetoverd tot typische maffiosi. De rest van jullie gezelschap zal in verschillende fanatieke teams met elkaar de strijd aan gaan. De missie van elk team is om de brute moordenaar achter slot en grendel te krijgen.

Driegangenkeuzemenu
Het Maffia Moordspel in Amersfoort zal uiteraard gepaard gaan met heerlijk eten en drinken. Deze avond zul je niets tekort komen en Bourgondisch genieten. Tussen de speelrondes door wordt namelijk een overheerlijk drie gangen diner geserveerd. Je kunt kiezen uit drie verschillende voor- en hoofdgerechten. Daarna word je uiteraard getrakteerd op een smakelijk dessert. Lekker eten en groot vermaak gaan hand in hand tijdens dit fantastische maffia moorddiner in Amersfoort.  Welk team is het beste en weet het mysterie tijdens dit Maffia Moordspel te ontrafelen? Is jouw team het meest gewiekst en weet je als eerste wie deze gevreesde moordenaar is? De grote winnaar valt in de prijzen!

Door het bloedstollende Maffia Moordspel wordt jullie uitje in Amersfoort een onvergetelijke happening.

Het Maffia Moorddiner Amersfoort is inclusief;
– Professionele acteurs
– Driegangendiner (met gangen naar keuze)
– Spelprogramma
– Prijs voor het team van winnaars
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…