Stripdiner Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Ben je van plan om een spannend, uitdagend en onvergetelijk uitje te reserveren voor een vrijgezellenfeest in Den Haag? Wacht niet langer, want dan is het Stripdiner de perfecte keus.

Voor het Stripdiner hebben wij in het centrum van Den Haag een ruimte speciaal voor jullie gereserveerd bij één van onze samenwerkende restaurants. Achter gesloten deuren van dit restaurant zullen een hoop geheimen schuilgaan.

Bij binnenkomst nemen jullie plaats achter de rijkelijk gedekte tafels waar jullie worden getrakteerd op een heerlijk driegangen diner om van te watertanden.

Een heerlijk driegangendiner
Voor dit diner heb je de keuze uit twee voorgerechten, drie hoofdgerechten en als afsluiter het befaamde verrassingsdessert. Hebben jullie speciale dieetwensen? Meld dit dan vooraf dan kunnen we hier uiteraard rekening mee houden.

Maar dit is niet alles. Want als alle borden van tafel zijn gaan we verder met het hoogtepunt van de avond en zal de stripper zijn of haar opwachting maken. Zitten jullie er klaar voor? De nietsvermoedende vrijgezel krijgt een aangename verrassing om nooit te vergeten.

De stripper trakteert jullie op een 15 minuten durende show. Tijdens de show wordt de vrijgezel helemaal in het zonnetje gezet, de vrijgezel zal zeker terug kijken op een onvergetelijke avond! Maar jullie mogen natuurlijk ook stiekem meegenieten!

Hebben jullie daarom een voorkeur voor type stripper? Laat het ons dan weten! Wij proberen hier altijd rekening mee te houden. De mogelijkheden zijn oneindig, van brandweerman, politieagent, cowboy tot Magic Mike, 50 Shades, gentleman, zelfs horror, nerd en pimp behoren tot de mogelijkheden.

Na deze memorabele act, wordt als kers op de taart het dessert geserveerd. Wat een heerlijk eind van deze hilarische avond.

Dus ben je toe aan een spannend en uitdagend uitje, ga er dan maar even lekker voor zitten want dan zit je met dit erotische stripdiner helemaal goed. Het Stripdiner in Den Haag is een avond die in je geheugen gegrift zal blijven staan en waar nog lange tijd over wordt nagepraat!

Het erotische Stripdiner in Den Haag is inclusief:
– Ervaren Stripper (man/vrouw)
– Sexy stripact
– Lapdance voor de vrijgezel
– Driegangendiner
– Zaalhuur

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeestje in Den Haag voor de hele dag, het stripdiner is uitstekend te combineren met één van onze spelprogramma’s, rondleiding of workshops.