Workshop Twerken in Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Van de Workshop Twerken in Den Haag worden jullie zeker happy. Dit groepsuitje zit vol sexy beweging, gekte en interactief plezier. Onze knusse danszaal in Den Haag wordt het danspodium  voor dit sfeervolle en feestelijke groepsuitje. De Workshop Twerken gaat je groepsuitje tot grote hoogte brengen.

Twerken is een nieuwe danssensatie die de danswereld revolutionair veranderd heeft. De sexy en aanstekelijke moves van het Twerken zijn bijna niet meer weg te denken uit de streetdance en andere hippe dansstijlen. In veel muziekclips zie je de hype van het Twerken terug. Veel populaire artiesten van vandaag passen het Twerken toe in hun clips en live-shows. Wedden dat jullie het ook onder de knie gaan krijgen! Dat is namelijk het doel van de Workshop Twerken in Den Haag. Shaken & bouncen! Let’s party girls!

De Workshop Twerken leert jullie het geraffineerde samenspel tussen je heupen en je billen. Deze specifieke moves staan bekend als het gewaagde Twerken. Via onze uitgekiende oefeningen en aanwijzingen ga je deze kunst samen met je groep leren. Onze dansinstructrice is een ervaren en volleerde danseres die jullie het Twerken stap voor stap voor kan doen. Je hoeft geen ervaren danseres te zijn om de Workshop Twerken in Den Haag te kunnen volgen. Ons stappenplan maakt dat iedereen het Twerken onder de knie zal krijgen! Deze sfeervolle en gezellige tijd in Den Haag neemt niemand jullie meer af!

We beginnen met een attractieve warming up. Gooi die heupen los en kom lekker in de mood.  Daarna gaan we door met praktische en vermakelijke dansoefeningen. ’This is your chance to shake that booty!’ Natuurlijk is het fijn als je schoenen bij je hebt zoals dansschoenen, sportschoenen of gympies. Kleding die gemakkelijk zit is ook een aanrader.

Wil je de Workshop Twerken in Den Haag combineren met een High Tea, Lunch of driegangen diner? Wij van Get Events stellen graag een onvergetelijk dagprogramma voor je samen. Dan ben je van al dat geregel af. Wij maken graag van jullie groepsuitje in Den Haag een waanzinnig succes!

De Workshop Twerken in Den Haag inclusief:
– Professionele en enthousiaste dansdocente
– Zaalhuur danszaal Den Haag
– Garantie op swingende en sexy dansworkshop
– BTW

Andere suggesties…