Workshop Cheerleaden in Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Op zoek naar een sprankelende en actieve workshop, waarbij niet alleen de activiteit, maar ook de lol en het teambuilden centraal staan? Dan zit je goed! Onze Workshop Cheerleaden in Den Haag is een aanrader voor ieder vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest of personeelsuitje. Of gewoon voor een groep vrienden!

Het legendarische cheerleading is al tientallen jaren een hit in de Verenigde Staten en waait meer en meer over naar Europa. Cheerleading is topsport en dat zal onze gedreven en fanatieke instructeur je laten zien!

Samen met je groep waan je, je in een Amerikaans sportstadion. Compleet met de uptempo muziek, de snelle en spectaculaire danspassen en de glitter en glamour die er natuurlijk bij komt kijken. Je zal merken dat cheerleaden een waar spektakel is met extra dimensie, die je bij ‘gewoon’ dansen niet snel zal beleven. Geniet!

De workshop Cheerleaden 
Omdat onze workshopbegeleider een deskundige is op het gebied van dans en cheerleaden, kunnen wij je verzekeren dat je met een flinke dosis informatie en enthousiasme naar huis zal gaan. Vanaf het begin merk je hoe leuk cheerleaden is! De workshop bestaat uit enkele sportieve uurtjes waarin je een warming up zal doen, een choreografie aan zult leren, deze choreografie op gaat voeren en natuurlijk ter afsluiting een cooling down.
Het lied waarop tijdens de workshop gedanst wordt is geheel naar keuze! Neem bijvoorbeeld het favoriete nummer van de bruid in spé of een lied waaraan jullie als groep fantastische herinneringen hebben.

Tip: draag tijdens de workshop gemakkelijke kleding en goed zittende sport- of dansschoenen. De voetjes gaan van de vloer en het dak gaat eraf, dus bewaar alle energie voor de workshop! Het wordt een spetterende middag in hartje Den Haag die niet snel vergeten zal worden.

Deze Workshop Cheerleaden in Den Haag is inclusief:
– Ervaren en kundige danslerares
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…