Workshop Bollywood Dansen in Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

De workshop Bollywood Dansen Den Haag is één van de meest originele, gezellige en spetterende workshops waarbij het dak eraf gaat en de voetjes van de vloer! Leer een andere cultuur kennen, wees sportief bezig én beleef een hoop gezelligheid. Want dat is alles waar deze workshop om draait!

Bollywood-dansen is een begrip sinds jaren. De sensuele en mysterieuze dansvorm is tijden geleden al vanuit India overgewaaid naar Europa en heeft een bepaalde sfeer over zich. Die sfeer zal je tijdens de workshop geheel beleven! Bereid je voor op een onvergetelijke middag…

Speciaal voor de persoon die centraal staat vandaag (denk aan de vrijgezel of de jarige) hebben wij een 1001 nachten-kostuum klaarliggen. Maar ook de andere deelnemers aan de workshop dragen voor de gelegenheid een prachtige Bollywood-creatie, waardoor jullie meteen in mysterieuze sferen komt! Bovendien worden jullie al aan het begin verwelkomd in een sfeervol aangeklede locatie in hartje Den Haag, waar het jullie aan niets zal ontbreken.

Onze professionele, gezellige en enthousiaste dansinstructeur zal jullie van begin tot eind enthousiast maken over het begrip Bollywood-dansen.

Na een korte en actieve warming up is het tijd om de echte Bollywood-danspassen aan te leren. De sierlijke heupbewegingen, snelle danspassen en typische handbewegingen die bij het Bollywood-gebeuren horen komen voorbij! Je leert een korte choreografie aan en beleeft de Bollywood-wereld als nooit tevoren. Bereid je voor op een gezellige en actieve middag!

Deze workshop is eenvoudig aan te passen aan het niveau van de groep. Jong of oud en met weinig tot geen of juist met veel danservaring: het maakt niet uit! Sfeer, beleving en plezier staan tijdens deze workshop centraal.

Workshop Bollywood Dansen Den Haag is inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…