Workshop Buikdansen Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Tal van vriendinnengroepen boekten onze Workshop Buikdansen met groot plezier! Een aanrader als je op zoek bent naar een actief en sfeervol groepsuitje in Den Haag! Met onze originele en bijzondere Workshop Buikdansen bieden wij een paar ‘topuurtjes’ met een Oosters tintje!

Eeuwen geleden werden door tempeldanseressen mythologische verhalen uitgebeeld door middel van het buikdansen. Vele jaren later is het buikdansen in het Westen geïntroduceerd. Daar zijn in de loop de jaren veel nieuwe invloeden en bewegingen aan toegevoegd. Uiteindelijk is het buikdansen een bijzondere verzameling van verschillende invloeden geworden. Nu gaan jullie dit in Den Haag beleven!

Workshop Buikdansen in Den Haag
In een fijne danszaal in hartje Den Haag gaat onze buikdanseres je wegwijs maken in de  wereld van het buikdansen.

Laat je samen met je vriendinnen omtoveren tot stijlvolle buikdanseressen. Voor groepen met een aanstaande bruid in hun midden hebben wij een hele speciale dans in petto! Iedereen krijgt van ons rinkelende muntensjaals om dit vrijgezellenuitje of groepsfeestje compleet te maken!

Om de ledematen even rust te geven, lassen we een sfeervol pauzemoment in.

Wij bevelen de Workshop Buikdansen van harte aan voor je vrijgezellenparty, je  verjaardagsviering of ander vriendinnenuitje! Met onze Workshop Buikdansen in Den Haag beleef je geheid een onvergetelijke toptijd!

De Workshop Buikdansen Den Haag is inclusief:
– Professionele en ervaren buikdanslerares
– Zaalhuur danszaal Den Haag
– Versieringen/ materialen ( muntensjaals )
– BTW

Andere suggesties…