Salsa Workshop Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Hou je ook zoveel van dansen? En word je ook altijd zo vrolijk van de tropische klanken van de zwoele salsa muziek? Wacht dan niet langer en boek deze Salsa Workshop in Den Haag.

In het centrum van Den Haag hebben wij een gezellige dansruimte gereserveerd, waar onze ervaren salsa instructeur, samen met jou, de basis van deze hartstochtelijke salsa dans zal doornemen.

Na een warm welkom starten we deze Salsa Workshop in Den Haag met een aantal  opwarmingsoefeningen om de spieren even lekker los te maken. Zodra je hele lijf lekker soepel is gaan we door met het echte werk. Je zal versteld staan van je eigen soepele voetenwerk en sierlijke heupbewegingen. En of je nu een absolute beginner of een geroutineerde ‘salsa specialist’ bent, wij zullen zorgen dat iedereen aan zijn of haar trekken komt!

Door het actieve karakter van deze salsa workshop is dit een fantastische workshop om een teamuitje of personeelsfeest mee te beginnen of mee te eindigen. Maar ook voor een vrijgezellenfeestje of een vriendinnenuitje is deze salsa workshop uitermate geschikt.

Wil je deze salsa workshop combineren met een heerlijk driegangendiner? Neem dan snel een kijkje bij ons salsa diner!

De Salsa workshop Inclusief;
– professionele salsastructeur
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…