Workshop Lipdub Maken in Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Een lipdub is een geweldige en hilarische rage, enkele jaren geleden overgewaaid van de Verenigde Staten naar Europa. Dankzij onze workshop Lipdub Maken in Den Haag kun jij nu ook in een eigen lipdub schitteren! Maak je eigen videoclip en beleef een onvergetelijke middag!

Een lipdub is een videoclip die in één take opgenomen wordt. Dit vergt vanzelfsprekend een hoop regie, overleg en afspraken vooraf! Want een lipdub opnemen is niet iets wat iemand zomaar doet. Omdat iedereen een eigen rol heeft in de clip, is het belangrijk te weten wie wat zingt, wanneer, waar diegene staat en hoe de clip verder gaat. Want het kan niet fout gaan!

Een lipdub is niet alleen een leuke videoclip en een gezellige bezigheid, maar ook een perfecte manier om jouw bedrijf, afdeling, vereniging of school positief in het nieuws te brengen en zo een extra boost te geven.

De workshop
De Workshop Lipdub Maken Den Haag gebeurt onder leiding van een deskundige en professionele cameraman en die zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt om een geweldige lipdub op te nemen.

De clip nemen we op op de muziek die jij zelf uitkiest. Wij adviseren een lekker uptempo nummer om flink op los te gaan! Het eindresultaat wordt bovendien speciaal gemonteerd!

De lipdub kan zich afspelen op een door jou uitgekozen locatie, of je komt naar hartje Den Haag en laat zich verrassen. Onze cameraman slash regisseur begint de workshop met een uitgebreide uitleg over alle mogelijkheden voor de act. Alles moet natuurlijk goed doorgenomen en doorgesproken worden.

Vervolgens worden jullie in kleinere groepen opgedeeld en kan de opname beginnen.

De Workshop Lipdub Maken is ongetwijfeld een geweldige aanvulling op ieder groepsfeest! Beleef het in hartje Den Haag.

Lipdub Maken Den Haag is inclusief:
-Professionele cameraman
-Montage
-BTW

Andere suggesties…