Maak je eigen videoclip Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Dit is het groepsuitje van beeldende fun! De verrassende Workshop ‘Maak Je Eigen Videoclip’ is een fantasievol personeelsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje. Deze heerlijke actieve workshop  kent creativiteit, teambuilding en gezamenlijk plezier. Met een steengoede videoclip houden jullie ook nog een concreet resultaat over aan dit topevent in Den Haag.

De videoclip die je in Den Haag opneemt kan natuurlijk draaien om een specifiek persoon. Bijvoorbeeld: de vrijgezel in kwestie, een jubilaris of iemand die afscheid neemt van je bedrijf. Maar ook de groep of je bedrijf kan als thema centraal staan. Wat betreft inhoud, achtergrondmuziek en vormgeving kun je alles bepalen. Dat maakt de Workshop Maak Je Eigen Videoclip ook zo geweldig!

Onze eigen cameravrouw of cameraman heeft ook choreografische kennis en kan jullie alle tips geven om van Je Eigen Videoclip een succes te maken. Via een ‘storyboard’ en een verrassende verhaallijn komen jullie stap voor stap tot een choreografie waarmee je de pannen van het dak danst. Eerst ga je repeteren om alle puntjes op de i te zetten. Elk groepslid heeft een eigen rol binnen de clip, wat vaak een fascinerend of komisch effect geeft. De Workshop Maak Je Eigen Videoclip in Den Haag is een echte aanrader.

Wat liedjes en concepten betreft, is vrijwel alles inpasbaar. Specifieke wensen of ideeën? Geef het vooraf aan ons door en we maken er werk van. Je kunt een clip maken met een Old school nummer, of een populaire hit of zelfs Nederlandstalig. Jullie fantasie staat vandaag centraal. Onze cameramensen hebben overigens tal van mooie verkleedspullen en rekwisieten meegenomen. Alles is dus aanwezig voor een onvergetelijke videoclip.

De montage, editing en afwerking wordt door ons verzorgd. Het mooie eindresultaat krijg je dus je door ons toegestuurd. De Workshop Maak Je Eigen Videoclip is een groepsuitje zoals Den Haag er maar weinig kent!

De Workshop Maak Je Eigen Videoclip is feestelijk, sfeervol, leerzaam en staat bol van de teambuilding. Vele groepen genoten volop van onze Workshop Maak Je Eigen Videoclip in Den Haag.

Maak Je Eigen Videoclip Den Haag is inclusief:
– Deskundige cameramensen
– Editing en montage
– Garantie op actief groepsuitje vol teambuilding
– BTW

Andere suggesties…