Flashmob Workshop

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Tijdens deze ‘Flashmob Workshop’ combineren wij, muziek, dans en hilariteit tot één superleuk uitje in onze hoofdstad.

Jullie gaan namelijk samen met onze professionele dansinstructrice een speciale dansact voorbereiden die jullie vervolgens als flashmob op een openbare plek zullen opvoeren. De Nieuwmarkt, het Beursplein of midden op de Dam. Niets is ons te gek tijdens dit hilarische uitje in Amsterdam.

In een speciaal voor jullie gezelschap gehuurde ruimte zullen wij beginnen. Hier gaan jullie samen met onze professionele dansinstructrice in het geheim een flashmob voorbereiden.  Jullie mogen zelf het nummer uitkiezen waarop jullie tijdens deze flashmob zullen gaan dansen. Zodra iedereen de pasjes onder de knie heeft is het tijd voor het echte werk. Maar eerst lassen we een korte pauze in voor een lekker drankje

Als iedereen er helemaal klaar voor is begeven wij ons heel onopvallend naar een openbare plek in het centrum van Amsterdam. En dan vanuit het niets verassen jullie de mensen met een spetterende choreografie. Natuurlijk zullen wij alles op film zetten, zodat jullie thuis van deze flashmob nog lekker kunnen nagenieten.

Dit is het perfecte uitje om jullie vrijgezellenfeestje in Amsterdam compleet te maken!

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…