Disco Fever Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Onze workshop Disco Dansen zorgt voor een explosie op de dansvloer, dus haal dat glitterpak maar weer uit de kast want het is tijd voor partyyyyy!!

Tijdens deze twee uur durende workshop Disco Dansen gaat u onder begeleiding van een professionele danslerares even helemaal uit uw dak. en zeg nu eerlijk; ‘is teambuilden ooit zo leuk geweest’?

Terwijl de discoklassiekers elkaar in rap tempo opvolgen zult u merken dat u de soepele heupbeweningen en frivole danspasjes nog lang niet verleerd bent.

Workshop Disco Dansen
In het centrum van Amsterdam hebben wij speciaal voor uw gezelschap een zaal gereserveerd. Hier staat onze gepassioneerde danslerares al op u te wachten. Na een korte introductie zal onze discodansspecialist het startschot geven en is het tijd voor de warming up.

Tijdens deze warming up worden de dansspieren even lekker wakker geschud en klaargestoomd voor het echte werk. Onze  ‘discodansspecialist’ zal samen met u de basis van het discodansen doornemen en u zult merken dat deze basis een stuk makkelijker is dan dat het lijkt.

Sterker nog; ‘na deze workshop wilt u niks anders meer en steelt u gegarandeerd de show op feesten en partijen. Dus boek deze workshop en herleef de tijd van de schitterende glitterbollen, stroboscopen, fel verlichte dansvloeren en rijkelijk uitgedoste discodansers!

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…