Workshop Lipdub Maken Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Met deze fascinerende Workshop Lipdub Maken in Rotterdam maak je furore in je eigen videoclip!

In de VS is het maken van een lipdub al een heuse rage. Nu introduceren wij lipdub maken ook in Nederland.

Behalve het plezier dat jullie hebben, is het maken van een lipdub ook een leuke manier om jullie organisatie, bedrijf of afdeling extra in het zonnetje te zetten. Daarbij zit deze workshop Lipdub Maken vol met teambuilding en uitdagingen die het samenwerken bevorderen! Zo leren je groepsgenoten elkaar nog beter kennen in een sfeervolle en hilarische ambiance in Rotterdam.

Tijdens dit groepsuitje leren jullie van onze doorgewinterde cameraman hoe je in één enkele take al een boeiende videoclip kunt maken. En achteraf monteren wij de beelden tot een uniek geheel.

We kunnen deze lipdub houden op een locatie naar eigen keuze. Bijvoorbeeld bij jullie op kantoor, de vereniging of rondom het bedrijf. Maar het is ook mogelijk om te filmen in het centrum van Rotterdam of een andere boeiende locatie.

De Workshop Lipdub Maken in Rotterdam start met het vaststellen van een beoogde act en het daar bijhorende nummer. Voor de feestvreugde werkt een uptempo liedje natuurlijk het best! Daarna maken we teams en krijgt iedereen een specifieke rol.

Zodra iedereen weet waar hij of zij aan toe is gaan we draaien! In één enkele take gaan wij deze spannende lipdub opnemen!

Wij weten zeker dat dit een onvergetelijke happening wordt vol hilarische momentjes!

Rotterdam wacht je op voor de onvergetelijke ‘Workshop Lipdub Maken’. Dit wordt memorabel!

De Workshop Lipdub maken in Rotterdam is inclusief:
– Professionele en ervaren Cameraman
– Montage
– BTW