Maak je eigen Videoclip

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Onze workshop ‘maak je eigen videoclip’ is een spetterend groepsuitje tsjokvol muziek en daarom uitermate geschikt als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje in Amsterdam.
Hebben jullie met het bedrijf of vereniging een lijflied? Of weten jullie dat de vrijgezel of de jarige Job helemaal gek is van een bepaald nummer, en elke keer als deze op de radio wordt gedraaid helemaal uit zijn of haar bol gaat? Dan is onze workshop ‘maak je eigen videoclip’ een echte aanrader!

In Amsterdam gaan jullie samen met onze cameraman/vrouw een eigen muziekclip opnemen. Wij beginnen deze workshop ‘maak je eigen videoclip’ met het maken van een storyboard en een verhaallijn. Samen met onze door de wol geverfde cameraman/vrouw stellen jullie een choreografie samen die jullie eerst een aantal keer gaan oefenen voordat wij het op film vastleggen.

U kunt tijdens deze muzikale workshop zelf een eigen nummer uitkiezen! Lekker funky als Bruno Mars of Lady Gaga? Of gaan jullie juist voor een van de retro nummers van de Spice Girls of Michael Jackson? U vraagt en wij draaien!

Wij zullen volop verkleedspullen en attributen meenemen, maar als jullie zelf geheel in thema verkleed willen gaan dan is dit natuurlijk des te leuker. Ook is het mogelijk om zelf consumpties mee te nemen!

Samen met je vrienden, vriendinnen of collega’s gaan jullie met een professionele cameraman/vrouw een echte muziekvideoclip opnemen.  En behalve dat onze workshop ‘maak je eigen videoclip’ garant staat voor een heerlijk groepsuitje hebben jullie meteen een fantastisch aandenken!
Want het eindresultaat, zullen wij na editing naar u toesturen!

Deze workshop ‘maak je eigen videoclip’ is uitermate geschikt als onderdeel van uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje. U hebt naast een videoclip, ook nog eens een schitterende herinnering aan de dag!

Inclusief:
-Professionele Cameraman
-Montage
-Onze garantie op een onvergetelijk uitje
-BTW

Andere suggesties…