Echte Mannen Arrangement. Vrijgezellenfeest Mannen Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 64.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

’Echte’’ Mannen arrangement, een Vrijgezellenfeest voor mannen in Amsterdam.

Ons ‘’Echte’’ Mannen Arrangement is eigenlijk bedoeld voor een uitstervend ras: de échte man!  Maar als dit niet helemaal het geval is zullen wij ervoor zorgen dat u en uw gezelschap jullie mannelijkheid zullen hervinden! Zijn jullie binken klaar voor een avontuurlijk, ondeugend maar toch relaxed vrijgezellenfeest voor mannen in Amsterdam? Betreedt dan onze Mannenwalhalla tijdens dit arrangement! Het ’Echte’’ Mannen vrijgezellenfeeest is een geheel verzorgd groepsuitje
en bestaat uit de volgende drie onderdelen:

*Wallentour
*Lasergamen
*Borrelboot

Wallentour
Het vrijgezellenfeest zal starten met een zinnenprikkelende Wallentour, onze ‘’Wallenspecialisten’’ zullen u tijdens deze 2 uur durende ontdekkingsreis meenemen door het oudste gedeelte van Amsterdam.

Zelfs de grootste macho in uw gezelschap zult ogen en rode oortjes te kort komen! Onze enthousiaste gidsen zullen jullie de charmes van dit interessante stukje Mokum laten zien, elk straatje en pleintje kent zo haar eigen verhalen en geheimen, deze zullen met jullie worden gedeeld! Zo gaan jullie naar de Warmoesstraat, de Zeedijk, de Oude kerk, de Nieuwmarkt, maar ook de Bananenbar en Chinatown zullen ook de revue passeren.

Natuurlijk worden naast al deze leuke, interessante anekdotes ook interessante weetjes over de dames van lichte zeden verteld. Deze dames zullen zeker niet worden overgeslagen, zij horen bij dit ‘’echte’’ mannen uitje! Weet u hoeveel nou eigenlijk een bezoekje kost aan een dame van plezier? Of hoe oud de oudste nog werkende dame is? Op deze en op nog veel meer vragen zult u antwoord krijgen tijdens deze gezellige en natuurlijk ook informatieve stadswandeling!

Lasergamen
Na het wegzwijmelen bij het rode stukje Amsterdam moet iedereen z’n mannelijkheid bijeenrapen voor dit macho vrijgezellenfeest, het is namelijk tijd om plaats te nemen in de meest indrukwekkende lasergame arena van Amsterdam. Voordat de strijd los kan barsten, betreden jullie door de elektrische schuifdeur de ‘’instruction ruimte’’, deze ruimte bestaat slechts uit spannende blacklight verlichting en via een beeldscherm zal de speluitleg worden weergegeven.

Wanneer dit duidelijk is verplaatsen we ons naar de ‘’loading room’’, hier worden de laservesten uitgereikt en worden jullie met een stevige dosis adrenaline gereed gemaakt. Wanneer de volgende elektrische schuifdeur opent, barst de strijd heldhaftig los! Aan het eind van het spel ontvangen jullie de scorekaart bij de bar en zal er duidelijk worden wat er verdiend is aan punten! Wie hoort er bij de softies en wie mag zich aansluiten bij ‘t groepje wat de naam de ‘’echte’’ mannen draagt?

Na al deze inspanningen zullen jullie wel honger hebben gekregen? Dat komt goed uit want er zullen heerlijke drankjes en een bittergarnituur op jullie staan te wachten.

Borrelboot
We eindigen deze heerlijke dag op jullie eigen feestje op de Amsterdamse grachten tijdens onze Borrelvaart! Bij aankomst ligt onze privé-boot, inclusief schipper en Hollandse bar al op u te wachten.  Als iedereen aan boord is kan deze relaxte, anderhalf uur durende ‘’verwenvaart’’ beginnen!

Met een lekker zonnetje op u bol dobbert u op een ontspannen tempo over de Mokumse wateren en dit allemaal onder het genot van een heerlijk biertje of een andere verfrissing uit de Hollandse bar(bier, fris, wijn). Tijdens deze vaart kunnen jullie de dag nog even doornemen of nog even doornemen wat er nog meer voor leuks op het programma staat! Of juist even lekker helemaal niks doornemen, het is namelijk tijd om mentaal en fysiek even bij te komen van de zware tocht naar jullie mannelijkheid!

Echt mannen Arrangement is Inclusief;
– Ervaren gids
– beproefde route
– Lasergame
– Consumptie
– Borrelhapjes
– Privé boot
– Schipper
– OnbeperkteHollandse Bar (bier, wijn, fris)
– BTW

 

Andere suggesties…