Maffia Moorddiner

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

We gonna make you an offer you can’t refuse!

Het rommelt in de Amsterdamse onderwereld. Een berucht lid van een bekende maffia familie is op klaarlichte dag neergeschoten. Nu heeft de politie een aantal mogelijke daders opgepakt, waaronder de grote Godfather himself. Er is echter één probleem; de politie krijgt maar niet de puzzelstukjes van dit ‘’moord mysterie’’ in elkaar geschoven.

De politie zit met de handen in het haar en is ten einde raad. Uiteindelijk zien ze zich genoodzaakt om de hulp in te roepen van een team van detectives om zo deze moordzaak op te kunnen lossen. Durft u het aan?

Spannend en hilarisch moordspel diner!
Ergens in een restaurant in hartje Amsterdam zal een rijkelijk versierde tafel op u staan te wachten. In de privéruimte van dit restaurant zullen wij samen met u het Maffia Moordspel gaan spelen. Als iedereen heeft plaatsgenomen en met een lekker drankje nietsvermoedend zit te wachten op wat komen gaat, zullen onze ‘agenten’’  de zaal binnenstormen. Deze zullen meedelen dat er een koelbloedige moord is gepleegd en dat de dader zich vrijwel zeker ergens in uw gezelschap bevindt. Kortom; ‘’Het Maffia Moordspel kan beginnen’’!

Samenwerking, teambuilding en hilariteit
Onze acteurs zullen de ‘vermoedelijke daders’ uit uw gezelschap apart nemen en deze  aan de hand van verschillende attributen, waaronder hoeden, lange jassen, sigaren en natuurlijk de nodige wapens, omtoveren tot echte maffiosi. De rest van uw gezelschap wordt vervolgens in verschillende teams opgedeeld. Deze teams moeten tegen elkaar gaan strijden en zo proberen de dader achter slot en grendel zien te krijgen.

Drie gangen keuze diner
Natuurlijk zullen wij er tijdens dit Maffia Moordspel in Amsterdam voor zorgen dat u deze avond  niets tekort komt. Zo zullen wij u tussen de rondes van dit Moordspel door trakteren op een heerlijk drie gangen diner. Hierbij heeft u de keuze uit drie verschillende voor- en hoofdgerechten en natuurlijk zal het dessert ook niet ontbreken tijdens dit thema diner in Amsterdam.

Aan het eind van het spel zullen wij erachter komen welk team het mysterie tijdens dit Maffia Moordspel heeft weten te ontrafelen!

Ons bloedstollende moordspel zal uw diner veranderen in een spannend groepsuitje in Amsterdam. Komt u erachter wie nu een motief heeft en wie de gewetenloze moordenaar is?

Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

 

Andere suggesties…