I love the 90’s QuizDiner Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Onze ‘I love the 90’s Quizdiner’ is één groot feest der herkenning in jullie, door ons georganiseerde, privé locatie in hartje Amsterdam!
Met deze quiz nemen wij jullie mee terug in de tijd. Aan de hand van quizvragen, jingles, tv-tunes, opdrachten en onversneden jaren ’90 muziek gaan we vanavond een aantal mooie herinneringen ophalen!

Maar dit is nog niet alles, want tussen de rondes door zullen wij jou en je vriendengroep, collega’s of familie trakteren op een heerlijk driegangendiner. Dus boek dit gezellige speldiner en maak samen met ons een ‘trip down memorie lane’.

I Love the 90’s DinerQuiz
In een speciaal door ons geselecteerd restaurant zal de strijd vanavond in alle hevigheid losbarsten. Bij aankomst zal onze bevlogen quizmaster jullie gezelschap in verschillende teams opdelen en attributen uitdelen waardoor jullie helemaal in de juiste stemming komen. Zodra iedereen de juiste pruik op heeft, de teamnamen zijn bedacht en er helemaal klaar voor zit gaan de verschillende teams het tegen elkaar opnemen en strijden om de felbegeerde hoofdprijs!

De quizvragen, jingles, tv-tunes en hits uit de jaren ’90 zullen je vanavond om de oren vliegen. Weet je bijvoorbeeld nog wie tijdens de Champions Legue finale van ’95 het winnende doelpunt maakte? Of met welke hit Vanilla Ice wereld beroemd werd?  Met onze ‘I love the 90’s Quiz’ zullen wij het geheugen even goed opfrissen! De vragen en onderwerpen lopen zo uit één, dat er voor ieder wel een ronde tussen zit waarbij er voor de volle punten kan worden gegaan!

Tussen de rondes door is er ook tijd voor wat ontspanning en worden jullie getrakteerd op een driegangendiner, waarbij je de keuze hebt uit vlees, vis of vegetarisch. Maar ook de mensen met speciale dieetwensen zullen vanavond volop aan hun trekken komen! Zodra de borden leeg zijn en de buikjes weer vol, wordt de ruimte ingenomen door jullie enthousiaste quizmaster en gaat de volgende ronde van start. Wie weet tijdens deze avond vol nostalgie zijn of haar hoofd bij de wedstrijd te houden en de juiste antwoorden te geven? En welk team gaat helemaal op in alle bekende hitjes en dansmoves en weet juist daar alle punten te pakken? Je gaat het allemaal meemaken tijdens ons ‘I love the 90’s Diner’.

Onze ‘I love the 90′s Quiz’ is ideaal als activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, teamuitje of ander groepsuitje in de altijd bruisende Amsterdamse binnenstad.

Aarzel niet en ga samen met ons terug in de tijd!!

Inclusief:
– Ervaren Quizmaster
– Zaalhuur locatie binnenstad Amsterdam
– Quizvragen en materialen
– BTW

Andere suggesties…