Ik Hou van Holland Quiz Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Bent u klaar voor een middag vol gezelligheid samen met uw vrienden of collega’s in hartje Amsterdam!

Onze ” ik hou van Holland Quiz” is een verrassend leuk  spelprogramma vol quizvragen, muziekfragmenten en hilariteit en juist daarom is deze ik hou van Holland Quiz zo geschikt als onderdeel van uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest maar ook perfect als aangename onderbreking van een vergadering of meeting.

In een feestelijke versierde locatie in het altijd bruisende centrum van Amsterdam zal onze ervaren quizmaster uw gezelschap hartelijk welkom heten, de teams formeren en de spelregels van het ” ik hou van Holland spel” uitleggen.

Als de teams zijn geformeerd en de ”teamleiders” bekend zijn zal de quizmaster het startschot geven en zullen wij met onze ik hou van Holland quiz Amsterdam op z’n kop zetten.

Het ”ik hou van Holland spel” is opgebouwd uit verschillende rondes waarbij we gaan bieden, uitbeelden, raden, zingen, rad draaien, dansen en polonaise lopen! En dit alles onder het genot van een lekker drankje, als dit geen gezellig middagje Amsterdam is dan weten wij het ook niet meer!

We beginnen de ”ik hou van Holland quiz” in Amsterdam met een algemene kennis ronde.

Hoeveel Waddeneilanden weet u op te noemen? Wat wordt er gevierd op vlaggetjesdag? En in welk jaar werd Nederland ook alweer Europees Kampioen voetbal?  U zult er vanmiddag allemaal achter komen!

Ook gaan wij tijdens deze ” ik hou van Holland Quiz” bekende uitdrukkingen en gezegden uitbeelden en tijdens de karaoke ronde de Hollandse hits van vroeger en nu ter gehoren brengen.

Heel het ”ik hou van Holland spel” zal onder begeleiding staan van onze immer  enthousiaste Quizmaster.

Aan het eind van dit spelprogramma zullen wij erachter komen welk team de hoofdprijs in ontvangst mag nemen en welk team rijp is voor een inburgeringscursus.

Inclusief:
– Ervaren Quizmaster
– Hou van Holland spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

 

Andere suggesties…